Στη Λάρισα ο Βλάσης Μάρας

ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓYMΝΑΣΤΙΚΗΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2023 11:05

Για πρώτη φορά στη Λάρισα διοργανώνεται η Γιορτή της Γυμναστικής από τους συλλόγους Νίκη (ρυθμική γυμναστική) και Φιλαθλητικός (ενόργανη γυμναστική) στις 20 Ιουνίου στο κλειστό της Νεάπολης (20.30), όπου θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, ενώ τα έσοδα θα πάνε στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Make a Wish».


Ήδη εξασφαλίστηκε η συμμετοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή Βλάση Μάρα. Ο Βλάσης Μάρας γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1983 και υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής της γυμναστικής. Αγωνίζεται στην ενόργανη. Ξεκίνησε από τον Πρωτέα Αιγάλεω. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 16 ετών και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να έχει ήδη στη συλλογή του δύο χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα χάλκινο σε Πανευρωπαϊκούς εφήβων. Το 2004 έλαβε μέρος στο μονόζυγο και στο σύνθετο ατομικό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μάλιστα, με βάρος 50 κιλών ήταν ο πιο ελαφρύς αθλητής από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ελληνικό επίπεδο. Το 2010 έγινε ο πρώτος αθλητής στο μονόζυγο που συμπλήρωσε 5 χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass