Συνεχίζεται ο αγώνας Νίκη Βόλου-ΑΕΛ!

ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ - Π. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ! - ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2023 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Απίστευτο, αλλά ελληνικό! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τη Νίκη Βόλου και ο αγώνας της 7ης Απριλίου με την ΑΕΛ θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο (48’) που διακόπηκε σε ημέρα που θα αποφασιστεί σήμερα από τη διοργανώτρια αρχή, τη Super League 2.


Η απόφαση αυτή αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία για τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη, αλλά κυρίως για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που περίμεναν εναγωνίως να τελειώσει το πρωτάθλημα ώστε να αρχίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί έχουν βγάλει εισιτήρια για να πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες, όπως ο Πεντρόσο που προγραμμάτισε να πάει την ερχόμενη Τρίτη, ενώ άλλοι έχουν ήδη κλείσει τις διακοπές τους.
Ο προπονητής έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον ότι ήταν μια απόφαση για γέλια και να είναι ευτυχισμένη η ΑΕΛ (σ.σ. ειρωνικά) που δεν βγήκε η απόφαση μέσα Ιουλίου και να μαζεύει τους παίκτες από τις παραλίες!
Το παιχνίδι που ενδεχομένως θα κρίνει τη δεύτερη θέση (οι αντίπαλοι έχουν διαφορά αυτήν τη στιγμή τριών βαθμών) θα συνεχιστεί από το 48’ του αγώνα (1-2 το αποτέλεσμα, είχε προηγηθεί η Νίκη Βόλου με τον Τζιώρα και η ΑΕΛ πέτυχε δύο τέρματα με τον Όγκμποε) με νέες ενδεκάδες (θα το δούμε και αυτό).
Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσία την από 4.5.2023 έφεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατά της εφεσίβλητης ΠΑΕ ΑΕΛ και κατά της υπ’ αριθμ. 114/21.4.2023 οριστικής απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL2.
Μεταρρυθμίζει την εκκαλουμένη 114/2023 απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου αποκλειστικά κατά το μέρος με το οποίο έκανε δεκτή την ασκηθείσα παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ και συνακόλουθα έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 21 παρ. 3 ΙΙ α, β, γ του ΚΑΠ.
Απορρίπτει την παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Απαλλάσσει την ΠΑΕ Νίκη Βόλου από την τιμωρία με απώλεια του αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ιδίας ως γηπεδούχου, ο οποίος διεξήχθη στις 7.4.2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το πρωτάθλημα της Super League 2, με σκορ 0-3, με περαιτέρω χρηματική ποινή 4.000 ευρώ και με αφαίρεση ενός (-1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα.
Επανακαθορίζει τη συνολική χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου κι επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ύψους 28.250 ευρώ».
Υπενθυμίζουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων στο παιχνίδι της 7ης Απριλίου:
Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Λογαράς, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Τζιώρας, Μιράντα.
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Αθ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (46′ Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Ογκμπόε, Πεντρόσο, Νικολιάς.

 

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ
Πριν τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου προέχει για την ΑΕΛ αυτός με τoν Διαγόρα Ρόδου μεθαύριο Σάββατο στο Αλκαζάρ, στις 17.00, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νίκου Γκοτζαμανίδη για προσωπικούς λόγους, ενώ θα απουσιάσουν για διαφόρους λόγους οι: Κόλα, Γλυνός, Θεοδωρόπουλος, Βλιώρας, Γαρουφαλιάς.

 

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Έγιναν γνωστά από τη διοργανώτρια τα παιχνίδια που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και τα οποία αφορούν την 30ή αγωνιστική της Super League 2.
Αναλυτικά:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17.06.2023 (17:00)
Απόλλων Πόντου-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΟΤ Ηρακλής-Θεσπρωτός
Παναθηναϊκός Β-Νίκη Βόλου
Μακεδονικός-ΠΑΟΚ Β
ΝΠΣ Βέροια-Ηρακλής Λάρισας (ΕΡΤ3)
ΑΕΛ-Διαγόρας
ΡΕΠΟ: Αλμωπός Αριδαίας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18.06.2023 (17:00)
ΠΑΟ Ρουφ-Athens Kallithea FC
Χανιά-Ολυμπιακός Β
Καλαμάτα-ΑΕΚ Β
Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά (ΕΡΤ3)
Ηλιούπολη-ΟΦ Ιεράπετρας
Αιγάλεω-Προοδευτική
ΡΕΠΟ: Παναχαϊκή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass