Ανανέωσε ο Απ. Γκουγκουλιάς

*ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2023 11:00

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ανανέωσε τη συνεργασία του ο Δωτιέας Αγιάς με τον κ. Γκουγκουλιά Αποστόλη ως προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας και υπεύθυνο εκπαίδευσης των τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες του. Χθες εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση από τη διοίκηση:
«Ο Δωτιέας Αγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γκουγκουλιά ως προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας και υπεύθυνο εκπαίδευσης των τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες μας. Οι γνώσεις, το πάθος και η δέσμευσή του για την ανάπτυξη των νέων ταλέντων αντανακλούν τις αξίες και τις φιλοδοξίες του Δωτιέα.


Ο κ. Γκουγκουλιάς θα συνεχίσει να αναλαμβάνει την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων του Δωτιέα επιδιώκοντας την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και τη βελτίωση της απόδοσής τους στον αγωνιστικό χώρο. Με την πείρα του θα επιδιώξει να διδάξει και στους νεαρούς τερματοφύλακες, τεχνικές, τακτικές και στρατηγικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους. Επιπλέον, θα επικεντρωθεί στην κατανόηση των απαιτήσεων της θέσης του τερματοφύλακα και την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας των παικτών.
Μέσω της στενής συνεργασίας με τον προπονητή, οι τερματοφύλακες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να βελτιώσουν την τεχνική τους και να ενισχύσουν το παιχνίδι τους στο γήπεδο.
Η δέσμευση του Δωτιέα για την ποιότητα και την αρτιότητα στην ποδοσφαιρική εκπαίδευση παραμένει αμετάβλητη και η επένδυση στην ανάπτυξη των νέων ταλέντων αποτελεί προτεραιότητα για τον σύλλογο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass