Πρωταθλητής ο ΠΟΕ στην Κ-12

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕ 4-2 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2023 11:10

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην Κ-12 πανηγύρισε χθες ο Π.Ο. Ελασσόνας, ο οποίος επικράτησε στον τελικό στο γήπεδο Τυρνάβου της Νίκης Μιχαήλ με 4-2 μετά από ανατροπή.


Σ’ ένα πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, η Νίκη Μιχαήλ προηγήθηκε με τον Μπατσίλα για να ισοφαρίσει ο ΠΟΕ με τον Παλάκα, ενώ ο Τσιπλικιάρης ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Νίκη Μιχαήλ, πετυχαίνοντας το 2-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη ο ΠΟΕ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μπότη, ενώ στη συνέχεια ο Κουρδής πέτυχε την ανατροπή δίνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα της Ελασσόνας. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Αρσένης, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου για τον Π.Ο. Ελασσόνας.
Τον τελικό διηύθυνε ο κ. Κοντογιώργος, με βοηθούς τους κ. Νάκα και Δίχρη.
Μετά τον τελικό ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ κ. Έξαρχο και τους διοικητικούς της Ένωσης κ. Καρυώτη, Καρκατσέλα και Μπίζιο, ενώ τις απονομές στους διαιτητές έκανε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Τσακνάκης.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καλτέκης): Μπουμπουνάρας, Μουλτσιάς, Γκαμπέτας, Μούτσιος, Λιόλιος, Κουρδής, Παλάκας, Αρσένης, Μπότης (Σκλάβος, Τακούλας, Ντόκος, Μπούσιας).
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Χρ. Αρχοντής): Χατζής, Γκουρνέλης, Προβίδας, Κατσίβελος, Τσιπλικιάρης, Αρχοντής, Καλογερόπουλος, Γκουτσιούδης, Μπατσίλας (Ρακιντζόγλου, Κοτούμπας, Σάκκας, Μπασδέκης).

 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Κ-16
Η αυλαία των φετινών πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ πέφτει σήμερα Κυριακή με τη διεξαγωγή του τελικού της Κ-16. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:00 στο στάδιο Αλκαζάρ με φιναλίστ τη Δήμητρα Γιάννουλης και τον Ηρακλή Λάρισας (1). Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Δεδικούση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass