Γυρίζει σελίδα ο Δωτιέας Αγιάς

*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Κ. ΜΑΓΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ *ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ Ο Σ. ΣΥΡΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2023 12:07

Τον νέο τεχνικό της ομάδας Κώστα Μάγγο και τους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε χθες το νέο Δ.Σ. του Δωτιέα Αγιάς, που συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον Σωτήρη Συράκη.


«Η επιλογή του Κώστα Μάγγου έγινε μετά από προσεκτική αναζήτηση. Διαθέτει σημαντική εμπειρία και γνώση του ποδοσφαίρου, καθώς έχει εργαστεί σε αρκετά γνωστά σωματεία της χώρας μας. Ο νέος τεχνικός θα επιδιώξει να φέρει φρέσκο πνεύμα και νέο στιλ στο παιχνίδι της ομάδας. Πέρα από την αναβάθμιση της αγωνιστικής απόδοσης του Δωτιέα Αγιάς, θα επιδιώξει την ενίσχυση της ικανότητας ανταγωνισμού σε επίπεδο πρωταθλήματος. Με την απόκτηση νέων ποιοτικών παικτών και τη συγκρότηση ενός ικανού συνόλου, ο στόχος είναι να ανταγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσουμε τις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος» επισημαίνει στο μήνυμά της η νέα διοίκηση του συλλόγου και προσθέτει:
«Παράλληλα ο Δωτιέας θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη νέων ταλέντων. Μέσω της ενίσχυσης των ακαδημιών, ο σύλλογος θα προσφέρει τις ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους και να προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα. Με εξειδικευμένους προπονητές και ένα περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη και την επιμόρφωση, ο Δωτιέας Αγιάς θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τους ποδοσφαιρικούς αστέρες του μέλλοντος.
Η διοίκηση της ομάδας είναι πεπεισμένη ότι η πρόσληψη του νέου προπονητή και η στοχευμένη προσέγγιση των στόχων της νέας χρονιάς θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα και θα ενισχύσουν το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του συλλόγου.
Ο Δωτιέας Αγιάς εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον μεγάλο χορηγό «Μήλα Αγιάς» που στάθηκε αρωγός στην περσινή πολύ δύσκολη χρονιά και καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια».
ΕΠΟΧΗ Σ. ΣΥΡΑΚΗ
Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας θα βρίσκεται πλέον ο Σωτήρης Συράκης. Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Δωτιέα Αγιάς:
Πρόεδρος: Συράκης Σωτήρης
Αντιπρόεδρος: Χασιώτης Δημήτρης
Ταμίας: Λάκκας Ευθύμιος
Τεχνικοί Διευθυντές: Γουλιόπουλος Άκης, Καφανέλης Κυριάκος
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Μπασιανάς Σταύρος, Δρόλιας Ιωάννης
Γενικοί Αρχηγοί: Ντακούλας Νίκος, Μπασιανάς Κώστας
Έφορος Ακαδημίας: Πάνου Γεώργιος
Μέλη: Παπαδημητρίου Σπύρος, Ηλίας Σκούρτι, Μπαρμπέρης Πέτρος, Καραφίλι Χρήστος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass