Ερχεται το 8ο Run Greece Λάρισας

*ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ: ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ *ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2023 11:53

Μετά από τέσσερα χρόνια το Run Greece επιστρέφει στη Λάρισα με μια καινοτομία, καθώς θα είναι το πρώτο νυχτερινό που θα γίνει σε όλη την Ελλάδα, κάτι που δίνει νέο ενδιαφέρον στους δρομείς, κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή και αποτελεί ευκαιρία για ρεκόρ…


Η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται για 6η φορά στη θεσσαλική πρωτεύουσα και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών δρομέων, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα θα γίνουν γνωστές στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (οδός Θεοφράστου).
Για τον αγώνα αυτόν σε δηλώσεις της η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα είπε: «Είμαι πολύ υπερήφανη που η σειρά αγώνων RUN GREECE, σηματοδοτεί την έναρξη των δρομικών αγωνισμάτων με την αγαστή συνεργασία της τοπικής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που ο ΣΕΓΑΣ καταφέρνει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής. Η Ομοσπονδία υλοποιώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Πολιτείας και με οδηγό την εμπειρία σε υψηλών απαιτήσεων διοργανώσεις, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τους αγώνες δρόμου μαζικού χαρακτήρα στην Περιφέρεια, δίνοντας την ευκαιρία στους δρομείς να επιστρέψουν στις αγαπημένες τους συνήθειες, αλλά και στις πόλεις να αποκτήσουν και πάλι τη γιορτινή τους μορφή.
Θέλω να ευχαριστήσω τους τεχνικούς μας, τους υπαλλήλους των ΕΑΣ και του ΣΕΓΑΣ, τους φορείς και τις αρχές των πόλεων και από καρδιάς όλους τους εθελοντές, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς. Θέλω να ευχαριστήσω τις τοπικές και τις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις, που είναι σταθεροί σύμμαχοί μας και φυσικά τον μεγάλο μας χορηγό, που χάρη στη συμβολή του καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε όσα έχουμε σχεδιάσει.
Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς, που μας κάνουν την τιμή να τρέξουν σε αυτόν τον αγώνα».
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ
Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE Λάρισα (Αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και Παιδιών) υποβάλλονται online μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.
ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αγώνας 10χλμ.: Όριο εγγραφών 500 δρομείς (γεννημένοι το 2011 και μεγαλύτεροι).
Αγώνας 5χλμ.: Όριο εγγραφών 1.100 δρομείς (γεννημένοι το 2011 και μεγαλύτεροι).
Αγώνας Παιδιών 1000μ.: Όριο εγγραφών 400 παιδιά (γεννημένα το 2011, 2012 και 2013).
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, στον βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).
Νέες εγγραφές μετά τις 12 Ιουνίου δεν θα γίνονται δεκτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass