ΠΑΝ. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Καταλαβαίνω την κόπωσή σας και την έλλειψη κινήτρου…

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2023 11:50

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ αύριο συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 και θα αντιμετωπίσει στην Καρδίτσα την Αναγέννηση, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «βυσσινί».


Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν είναι τυχαίο ότι είπε στους παίκτες του την επομένη του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου ότι κατανοεί την κόπωση και ότι είναι δύσκολο να βρούνε κίνητρο μετά και την κατάληψη της δεύτερης θέσης.
Η ΑΕΛ θα παίξει για το γόητρο και θέλει μια ρεβάνς για την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου εντός έδρας, ενώ ο προπονητής έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάθε παίκτη για να δει και την αγωνιστικότητά του.
Αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά και ήδη έχουν παραδοθεί τα πλάνα των αποχωρήσεων των παικτών, χωρίς να γίνουν απόλυτα γνωστά.
Στο αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν σίγουρα ο Θεοδωρόπουλος και Βλιώρας που είναι τραυματίες, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.
Ανακοίνωση σχετικά με το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας απέναντι στην ΑΕΛ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Ultras Gate 3. Οι Ultras καλούν τον κόσμο σε συσπείρωση για το ματς της 29ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ που θα γίνει το Σάββατο (10/06, 17:00) στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας για να υποστηρίξουν την ομάδα της πόλης τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Ultras Gate 3:
«Λίγες μέρες έμειναν για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς στο στάδιο που θέλουμε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Αφήνουμε στην άκρη ότι έχουμε να κάνουμε και γεμίζουμε το γήπεδο από νωρίς.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους της πόλης, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο, τις ακαδημίες, τους οπαδούς μας που βρίσκονται εκτός Καρδίτσας και όλους τους Αναγεννησιώτες που διψάνε για μια καυτή ατμόσφαιρα.
Το παιχνίδι πρέπει να το πάρει ο κόσμος και εμείς θα είμαστε εκεί!
-Δίνουμε ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής και ώρα 21:00 στο άλσος Παυσιλύπου για μπύρες, μουσική και συζήτηση».
-Το Σάββατο μαζευόμαστε από νωρίς στο γνωστό σημείο και από εκεί όλοι μαζί με πορεία για το γήπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass