Παρουσία κόσμου, απουσία Χατζή...

ΑΥΡΙΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2023 11:47

Του Σωτ. Κέλλα
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση δέχθηκε τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των: 1) ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας και 2) του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Λίταινα της αποφάσεως του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2, καθώς εξαφάνισε το

πρόστιμο των 30.000 ευρώ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ της 22ας Απριλίου, αλλά και την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που είχε υποβληθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Αυτό σημαίνει ότι το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Φιλιππούπολης θα γίνει με κόσμο και η λαρισινή ομάδα αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας.
Στον Λίταινα επιβάλλει αγωνιστικό αποκλεισμό 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ, ενώ στον Πέτρο Καραναστάση, στέλεχος της ομάδας, υπήρξε σημαντική μείωση της ποινής του χρηματικού προστίμου και των αγωνιστικών. Τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή ύψους 2.500 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 5 αγωνιστικές ημέρες.
Ο Ηρακλής Λάρισας σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει και χαιρετίζει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με την οποία εξαφανίστηκε το πρόστιμο των 30.000,00 που είχε επιβληθεί στην ομάδα μας και η ποινή των 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να ενισχύσει την ομάδα μας στον αγώνα με τον Μακεδονικό, να γίνει ένα με τους παίκτες του Ηρακλή και να πανηγυρίσουμε μια επιτυχία που θα μας κρατήσει ζωντανούς στον δύσκολο δρόμο της παραμονής.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον νομικό μας σύμβουλο, κο Χάρη Γρηγορίου, για όλο τον αγώνα που έχει κάνει με την ομάδα μας μέχρι σήμερα.
Τελικά το δίκαιο και η αλήθεια είναι πιο δυνατά και στο τέλος κερδίζουν».
Ο Ηρακλής Λάρισας μπορεί να έχει κόσμο στο πλευρό του, αλλά δεν θα έχει τον Χατζή, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Απόντες θα είναι επίσης και ο Λίταινας που θα εκτίσει την τελευταία από τις τρεις αγωνιστικές.
Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Χρήστο Χατζηλιάδη είναι ότι επιστρέφουν Γιαννίτσης και Γκαρσία, ενώ σε ομιλία του στους παίκτες τόνισε ότι ο αγώνας είναι τελικός και κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι καταστροφικό για την ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass