Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2023 11:17

Αύριο οι τελικοί του μπάσκετ Εργαζομένων
Οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ Εργαζομένων θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:


18:30, Τελικός Α2 Κατηγορίας: ΣΠΑΚ-Μεσίτες
20:00, Τελικός Α1 Κατηγορίας: Cosmos-Μηχανικοί


*Κέρδισαν την άνοδο Ιπποκράτης και Καρυά
Η ιστορική άνοδος της Α.Ε. Κιλελέρ στη Γ’ Εθνική ωφέλησε δύο ακόμη ομάδες του νομού. Ο λόγος για τον Ιπποκράτη και τον Όλυμπο Καρυάς που εξασφάλισαν την άνοδο σε Α’ και Β’ ΕΠΣΛ αντίστοιχα. Ο Ιπποκράτης τερμάτισε στην πρώτη θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα, μετά τους αγώνες μπαράζ που διεξήχθησαν μεταξύ των δευτεραθλητών των ομίλων της Β’ ΕΠΣΛ, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Αιγάνη και την τρίτη τα Βούναινα), ενώ ο Όλυμπος Καρυάς είχε κερδίσει σε αγώνα μπαράζ της Γ’ ΕΠΣΛ τη Μαρμαρίνη με 3-2


*Γ.Σ. και εκλογές στο Μακρυχώρι
Αύριο Πέμπτη και ώρα 21:00 στο καφέ-μπαρ «10%» στο Μακρυχώρι θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. του τοπικού Αετού για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.


*Σήμερα η δεύτερη μάχη Περιστέρι-ΠΑΟΚ
Με προπόνηση στο PAOK Sports Arena ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τη σημερινή, δεύτερη, αναμέτρηση, για τους μικρούς τελικούς της Basket League, απέναντι στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ (19:15, ΕΡΤ3).
Μάχη που θα διεξαχθεί στο «Παλατάκι», με την οποία ο «Δικέφαλος» θέλει να ισοφαρίσει σε νίκες τον αντίπαλο του, μετά την επικράτηση του Περιστερίου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πρώτο ματς της σειράς (71-65, 3/6).
Σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους» αποτελεί το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με συνέπεια ο Φώτης Τακιανός να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass