Αποθέωση για την ΑΕΛ

*ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2023 11:30

Αποθέωση χθες το απόγευμα για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, η οποία επέστρεψε πανηγυρικά, στις Εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ ύστερα από πέντε χρόνια.


Οι «Βυσσινί» γιόρτασαν κι επίσημα την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική, με την απονομή του φετινού Κυπέλλου του Πρωταθλητή της Α1 ΕΣΚΑΘ από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Βάιο Φαλάγγα και είναι πλέον η μοναδική εκπρόσωπος της πόλης και του νομού στις Εθνικές κατηγορίες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αποστόλης Καλογιάννης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τάχος, οι οποίοι έδωσαν και τα μετάλλια στους παίκτες της ΑΕΛ.
Παρόντες στο Κλειστό του Αλκαζάρ ήταν και οι φίλαθλοι του Συλλόγου, που δεν μπορούσαν να απουσιάζουν από τη μεγάλη γιορτή της αγαπημένης τους ομάδας. Όπως ήταν αναμενόμενο, το σκηνικό ήταν εκπληκτικό, με τους οπαδούς να τραγουδούν και να γιορτάζουν μαζί με τους παίκτες σαν μια οικογένεια.
Στη φιέστα τιμήθηκαν εκτός από τους πρωτεργάτες αθλητές αυτής της ομάδας και οι σημαντικοί φίλοι του Συλλόγου που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί αυτή η πολυπόθητη άνοδος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass