Στον τελικό της Κ-14 Ηρακλής Λάρισας και Ατρόμητοι/Θύελλα (1)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΕΛ (1) ΜΕ 3-1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ ΜΕ 4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (0-0 κ.α.) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2023 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο Ηρακλής Λάρισας και οι Ατρόμητοι/Θύελλα (1) θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο στο πρωτάθλημα Κ-14 της ΕΠΣΛ.

Οι δύο ομάδες εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας στους χθεσινούς ημιτελικούς την ΑΕΛ (1) με 3-1 και την Ακαδημία Ολύμπικ με 4-3 στα πέναλτι (0-0 κ.α.) αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους «κυανόλευκους» είναι ο δεύτερος τελικός μετά την Κ-16 στον οποίο θα δώσουν φέτος το «παρών».

 

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο γήπεδο Νεάπολης Α’ ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε να θέσει τις βάσεις για τη νίκη στο α’ ημίχρονο παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0). Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Ζτούπης με κοντινό σουτ, ενώ στο 35’ +1’ ο Τσανούκας διπλασίασε τα τέρματα για τους «κυανόλευκους».
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 45’ ο Ζτούπης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Τσανούκας) ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε. Η ΑΕΛ (1) μείωσε στο 65’ με τον Χρυσόπουλο σε 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Σκριάπας, με βοηθούς τους κ. Δίχρη και Μπάλτζη.
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Μπακογιάννης, Φετβατζής, Παλλίδης, Αγραφιώτης, Σφόρτσας, Αναγνώστου, Τζάρτας, Τσιανάβας, Βασιλείου, Τσούμαρης (Αμίτσας, Τζήμας, Χρυσόπουλος, Πατσίκας, Σκρέκας, Μάργαρης, Γελατζόπουλος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παναγιώτου, Σουλιώτης, Νταφόπουλος, Παπαδήμας, Τρουβάς, Θάνος, Γκάγκας, Βουτσιλάς, Ζτούπης, Γαρτσιώνης, Τσανούκας (Πάνος, Μακεντούδης, Γκιάστας).

 

«ΜΙΛΗΣΕ» Ο ΤΖΙΓΚΟΥΡΑΣ ΣΤΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Στη ρουλέτα των πέναλτι αναδείχτηκε ο νικητής του ημιτελικού στη Φιλιππούπολη με τους Ατρόμητους/Θύελλα να παίρνουν τη νίκη με 4-3 απέναντι στην Ακαδημία Ολύμπικ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο τερματοφύλακας Τζιγκούρας που απέκρουσε δύο πέναλτι και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση.
Μετά από ένα καλό παιχνίδι με ωραίο ρυθμό και θέαμα οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, η οποία εξελίχτηκε ως εξής:
Σαγρής    1-0
Κυριάκος    1-0 (δοκάρι)
Αδαμόπουλος    2-0
Τσιανογιάννης    2-1
Τσιρογιάννης    2-1
(απέκρουσε ο Τζιγκούρας)
Σταθάκος    2-2
Ντόντος    2-2
(απέκρουσε ο Τζιγκούρας)
Τοπουζίδης    2-3
Αβραμούλης    3-3
Μπουρντένας    3-4
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κοντογιώργος, με βοηθούς τους κ. Στεργιακούλη και Π. Ντέλεζο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (1) (Δ. Βασιλόπουλος): Τζιγκούρας, Μπουρντένας, Ζαχαριάς, Κανάκης, Τενεκές, Τάνας, Νινίκας Μ., Τσιανογιάννης, Τοπουζίδης, Τόπης, Σταθάκος (Κυριάκος).
ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ (Δ. Κουκουλιαύκας-Σ. Κουτσάκης): Τσίντζιρας, Κουρδής Ι., Αβραμούλης, Μπουτζέτης, Αλβανός, Σαγρής, Αδαμόπουλος, Τζιότζιος, Δέλλας, Ντανούσι, Γεωργιάδης (Κουρδής Δ., Παππάς, Χατζής Δ., Ντόντος, Ψιμούλης, Κορονάτσε, Τσιρογιάννης).

 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ Κ-12
Σήμερα εν τω μεταξύ στις 10:00 στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης (Camp New) θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός της Κ-12 ανάμεσα στη Νίκη Μιχαήλ και την ΑΕΛ (1) με διαιτητές τους κ. Δίχρη, Ι. Βαλιώτη και Μπάλτζη. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Π.Ο. Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass