Λαρισαίοι σκοπευτές θα μετέχουν σε διεθνείς αγώνες

Η ΕΥΑ ΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΓΡΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2023 11:20

Ο Ωρίων (Ωρίωνας) ήταν ο πιο διάσημος κυνηγός στην ελληνική μυθολογία και στον Πυργετό δείχνει ότι γίνεται διάσημος για τους …Λαρισαίους σκοπευτές του (ή ...κυνηγούς διακρίσεων), όπως είναι η Εύα Σούκου και ο Βασίλης Σαγρής που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες.


Η Εύα Σούκου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 19ο παγκόσμιο αγώνα πήλινου στόχου που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα Ψαχνά της Εύβοιας. Η αθλήτρια του Ωρίωνα Λάρισας είναι το νούμερο 24 στην παγκόσμια κατάταξη και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην προπόνηση και τη βελτίωση των δεξιοτήτων της στη σκοποβολή.
Τo 2013 έγινε εκπαιδεύτρια στη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας, ενώ το 2020 πιστοποιήθηκε με τον τίτλο εθνικών Διαιτητών Β’ τάξης στο αγώνισμα Fitasc sporting.
Παράλληλα, παρακολουθεί και τη Σχολή Προπονητών που διοργανώνει η ΣΚΟΕ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2023.
Ο Λαρισαίος Βασίλης Σαγρής, επίσης του Ωρίωνα Πυργετού, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον πανευρωπαϊκό αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής IPSC που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο τον Σεπτέμβριο.
Ο Βασίλης γεννήθηκε στη Μελία το 1984 και έκανε τα πρώτα του βήματα στη σκοποβολή το 2009 με τη φανέλα του Α.Σ.Ο.Λ. Το 2012 έγινε εκπαιδευτής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και εθνικός κριτής, ενώ το 2019 έγινε μέλος-εκπαιδευτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Πρακτικής Σκοποβολής MISIA. Από το 2013 έως σήμερα έχει πολλές διακρίσεις σε εθνικούς, αλλά και διεθνείς αγώνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass