Πλήρωσε το νωθρό πρώτο 20λεπτο

Η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ ΜΕ 1-0, ΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ, ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2023 11:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στην πρώτη της ήττα, στο ειδικό πρωτάθλημα των πρωταθλητών των ΕΠΣ για άνοδο στη Γ’ Εθνική, υποχρεώθηκε χθες στον Βόλο από τον Μαγνησιακό με 1-0 η Α.Ε. Κιλελέρ.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα παρά το αρνητικό αποτέλεσμα διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου Ομίλου, λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων (ισοβαθμώντας με Μαγνησιακό και Αστέρα Καρδίτσας) κι ενώ απομένουν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι (5η αγωνιστική), η Α.Ε. Κιλελέρ πλήρωσε το νωθρό πρώτο 20λεπτο, στο οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι, καθώς το νικητήριο γκολ επετεύχθη στο 13ο λεπτό. Σ’ αυτό συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό και το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη σε πλαστικό χλοοτάπητα, στοιχείο που δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες της λαρισινής ομάδας, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ήταν περισσότερο εξοικειωμένοι.
Η Α.Ε. Κιλελέρ πίεσε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δημιούργησε ορισμένες αξιόλογες στιγμές, ωστόσο η πίεση και οι ευκαιρίες δεν μπορούν να δώσουν τη νίκη και η ουσία είναι ότι αυτό που έλειπε χθες από τους «κιτρινόμαυρους» ήταν το γκολ.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι μετά την επίτευξη του τέρματος και κυρίως στην επανάληψη έπαιξαν με στόχο να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να διαχειριστούν το εύθραυστο μεν, αλλά πολύτιμο 1-0 και τα κατάφεραν φτάνοντας σε μία πολύ σημαντική νίκη που τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη της ανόδου.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μαγνησιακό να έχει την υπεροχή των κινήσεων και να ασκεί πίεση στη λαρισινή άμυνα. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων έλαβαν σάρκα και οστά στο 13’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ψιάνου, ο Γαλανόπουλος με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έστρωσε στον Δημητριάδη και ο τελευταίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 1-0.
Η αντίδραση της Α.Ε. Κιλελέρ ήρθε στο 23’ όταν ο Κουβελάς έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ (με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια) και μαζί τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ στο 27’ ο Χασομέρης έβγαλε έξυπνα την μπάλα στον Βαγενά, αλλά ο Βρονταράς με έξοδο απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία η Α.Ε. Κιλελέρ πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλό της, ρισκάροντας για την ανατροπή της εις βάρος της κατάστασης, αλλά δεν επέδειξε την απαιτούμενη οξυδέρκεια για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Μία καλή στιγμή είχε ο Μπαρούτας στο 49’, για να φτάσουμε στο 59’, όταν αυτήν τη φορά οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Βλάχο (απέκρουσε με τα πόδια ο Κουτσιρίμπας), ενώ στο 84’ ο ίδιος παίκτης είχε μία ακόμα καλή στιγμή.
Στα τελευταία λεπτά η Α.Ε. Κιλελέρ ενέτεινε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές της, χάνοντας δύο συνεχόμενες ευκαιρίες με τον Μπαρούτα, για να παραμείνει έτσι το 1-0 μέχρι το τέλος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τικόζογλου, με βοηθούς τους κ. Αγγελόπουλο και Τυριακίδη (Μακεδονίας). Το αρνητικό με τη διαιτησία ήταν ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων ειδικά στο πρώτο μέρος. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη κίτρινη κάρτα «βγήκε» στο 57’ στον Παπαδόπουλο, ο οποίος θα μπορούσε να είχε δεχτεί την κίτρινη κάρτα από το πρώτο μέρος και όχι μόνον αυτός.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Αθ. Θεοδώρου): Βρονταράς, Δημητριάδης (73’ Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Σιάτρας (15’ λ.τ. Λούρος), Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Κρανιάς (46’ Βουρδάκης), Ψιάνος, Λάμπος, Βλάχος, Σιώμος (64’ Λουκάι).
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β. (76’ Αργύρης), Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Βαγενάς (36’ Πανταζής), Παπαγεωργίου Θ. (76’ Χατζησαββίδης), Κατσαμάγκας (52’ Αναγνώστης), Χασομέρης, Κουβελάς, Ντιντής Θ. (52’ Γκουγκουλιάς).

 

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μετέωρα-Εορδαϊκός        0-0
Μαγνησιακός-Κιλελέρ        1-0
ΕΠΣ Γρεβενών-Αστέρας Καρδ.        0-3 (ά.α.)
Ρεπό: Αστέρας Σταυρού


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κιλελέρ*    9-1    9
2. Μαγνησιακός*    7-3    9
3. Αστέρας Καρδίτσας    8-6    9
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4. Αστέρας Σταυρού*    5-1    7
5. Εορδαϊκός*    5-2    7
6. Μετέωρα*    0-6    2
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους.

 

Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/6, 17:00)
Μαγνησιακός-Μετέωρα
Κιλελέρ-Αστέρας Καρδίτσας
Αστέρας Σταυρού-Εορδαϊκός

 

Κ. Κατσάρας: Εχουμε έναν τελικό την Κυριακή

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ Κώστας Κατσάρας και ο επιθετικός Αλέκος Κουβελάς δήλωσαν τα εξής:
Κ. Κατσάρας: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για τη νίκη του. Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στα πρώτα 15-20 λεπτά, δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του πλαστικού χλοοτάπητα. Ο αντίπαλος πάτησε καλύτερα και προηγήθηκε από ένα στημένο. Μετά ήμασταν καλύτεροι και είχαμε δύο καθαρές ευκαιρίες, ενώ στο β’ ημίχρονο ρισκάραμε, αλλά ο αντίπαλος ήταν έμπειρος και έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει στο μισό γήπεδο και στην κόντρα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Έχουμε έναν τελικό την Κυριακή και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε από τις συμπληγάδες και θα τα καταφέρουμε».
Αλ. Κουβελάς: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήμασταν λίγο άτυχοι. Είχαμε την υπεροχή σε μεγάλο χρονικό διάστημα και τα δώσαμε όλα, αλλά ήμασταν κουρασμένοι. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να πάμε την Κυριακή να παίξουμε έναν τελικό για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass