Εκανε το χρέος του ο Ιπποκράτης και περιμένει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ

Κέρδισε το στοίχημα της παραμονής στη Β’ ΕΠΣΛ η Ακαδημία Τυρνάβου - Παραίτηση Δανιλούλη από τα Βούναινα - Υποβιβάζεται στη Γ’ ΕΠΣΛ η Γλαύκη

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2023 11:25

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ιπποκράτης και Ακαδημία Τυρνάβου ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι των μπαράζ της Β’ ΕΠΣΛ για άνοδο και παραμονή αντίστοιχα, τα οποία ολοκληρώθηκαν χθες με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.


Συγκεκριμένα ο Ιπποκράτης νίκησε με 7-0 τα Βούναινα και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων σε σχέση με την Αιγάνη, που σημαίνει ότι κερδίζει την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, εφόσον προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική η ΑΕ Κιλελέρ (που είναι το πιθανότερο να συμβεί μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕ Κιλελέρ στην Πτολεμαΐδα με 2-0 επί του Εορδαϊκού) ή για να καλύψει το πρώτο τυχόν κενό που δημιουργηθεί στην Α’ ΕΠΣΛ τη νέα σεζόν.
Ο Ιπποκράτης που ήθελε 5 γκολ διαφορά για να πετύχει τον στόχο του, προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-0 χάρη στα γκολ των Κ. Μήτρου (10’), Χρ. Μήτρου (19’, 34’) και Κίτσα (40’), ενώ στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα οι Χρ. Μήτρος (51’) και Ζυγούρης (63’, 81’).
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕ Βουναίνων Δ. Δανιλούλης υπέβαλε την παραίτησή του μετά από ενάμιση χρόνο θητείας στην ομάδα.
Διαιτητές: Τζήλος, Θ. Βαλιώτης, Δίχρης.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γ. Κοτσιανούλης-Θ. Μπαλωτής): Κοτσιανούλης, Γκόνας, Κουκλωμένος (46’ Φραχόλι), Κίτσας (80’ Καραμπίνας), Κουρούκας, Μπάσιος, Κ. Μήτρος (60’ Μίχος), Βούγιας (85’ Χατζηνικολάου), Χρ. Μήτρος (80’ Βλαχόπουλος), Ζυγούρης, Κωστάκης.
ΑΕ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ (Δ. Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Γκ. Καζάνι, Κουκουτσέλος, Τσανάς, Λωρίδας, Κυριάκος, Λαμπράκης, Αργύρης, Χατζής, Χριστοδούλου, Ρουμελιώτης.

 

Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ιπποκράτης-Βούναινα        7-0
Ρεπό: Όλυμπος Αιγάνης
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ιπποκράτης    8-1    4
- - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αιγάνη    5-1    4
Βούναινα    0-0    0

 

ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Η Ακαδημία Τυρνάβου κέρδισε το στοίχημα της παραμονής στη Β’ ΕΠΣΛ μετά τη χθεσινή νίκη με 3-2 επί των Χαλκιάδων, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκε ένταση και ολιγόλεπτη διακοπή.
Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά που ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά ή με ένα γκολ διαφορά αλλά με σκορ 2-1 και μεγαλύτερο, πέτυχε τον στόχο της λόγω καλύτερης επίθεσης σε σχέση με τη Γλαύκη, η οποία παίρνει -μετά τους Χαλκιάδες- τον δρόμο του υποβιβασμού στη Γ’ ΕΠΣΛ.
Οι Χαλκιάδες προηγήθηκαν στο 22’ με τον Τασιόπουλο, όμως η Ακαδημία αντέδρασε στη συνέχεια και έκανε την ανατροπή (1-2) μέσα σε δύο λεπτά με τα γκολ των Δάσκαλου (39’) και Πέρπερα (41’). Οι Χαλκιάδες ισοφάρισαν στο 53’ με τον Γάτο (2-2), για να φτάσουμε στο 70’ όταν ο… «el» Στατήρης έγραψε το 3-2 για την Ακαδημία, σε μία φάση που δημιούργησε τις έντονες διαμαρτυρίες των Χαλκιάδων για οφσάιντ. Ως αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας για δέκα περίπου λεπτά, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.
Με την επανεκκίνηση του αγώνα και μέχρι το τέλος, το σκορ δεν άλλαξε, με την Ακαδημία Τυρνάβου να παίρνει το αποτέλεσμα που ήθελε για να τερματίσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 78’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κουτσοκέρας των Χαλκιάδων.
Διαιτητές: Κοντογιώργος, Μίχος, Δ. Κοτούμπας.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ (Β. Τσιανάκας): Χαριούλης, Γκουνάρας Στ., Γκουνάρας Χρ., Πέτσας, Αντωνιάδης (75’ Κουτσοκέρας), Σκέγια, Γάτος, Αργυρακούλης (60’ Καΐσέρογλου Ι.), Τασιόπουλος, Σελήνης (46’ Ραντάτσι), Καναβός (70’ Νασιούλας).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Πατσιαούρας, Πότσης Ι., Γκουλέτσας (46’ Στατήρης), Τσακνάκης, Παπαχατζής Β., Παπαχατζής Ι., Δάσκαλος, Πέρπερας, Σακούτσιος (83’ Μπουντουλούλης), Στάμου, Ζαμπακίκας.

 

Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Χαλκιάδες-Ακαδημία Τυρν.         2-3
Ρεπό: Δάφνη Γλαύκης

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ακαδημία Τυρν.    5-4    4
- - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Γλαύκη    3-2    4
Χαλκιάδες    0-1    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass