Πάνοπλος ο Ηρακλής Λάρισας

*ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ (16:00) *ΧΡ. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ: Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2023 12:00

Το πιο κρίσιμο ίσως ματς της φετινής περιόδου καλείται να δώσει σήμερα ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος κοντράρεται στις 16:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με τον πρωταθλητή του Α’ ομίλου της Super League 2, Πανσερραϊκό.


Παιχνίδι χωρίς αύριο για τους «κυανόλευκους» που βαδίζουν πάνω σε τεντωμένο σκηνή με λεπτές ισορροπίες και γνωρίζουν πολύ καλά πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα αποτελέσει βαρόμετρο όσον αφορά στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται, για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Οι παίκτες του λαρισινού σωματείου αντιλαμβάνονται πως τέτοια ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες και παίρνει τους βαθμούς αυτός που τους θέλει περισσότερο και έχει μεγαλύτερο κίνητρο.
Σήμερα αυτή η ομάδα είναι ο Ηρακλής και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, πάντα αγωνιστικά, για να επικρατήσει και να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με περισσότερες ελπίδες και δυνάμεις.
Φυσικά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ούτως ή άλλως ήταν δύσκολα από την αρχή της περιόδου και τώρα είναι η πιο μεγάλη ώρα…
Για τον αγώνα ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Χρήστος Χατζηλιάδης επισήμανε τα εξής: «Έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που τερματίζει πρώτη στο πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.
 Εμείς κάνουμε στην κυριολεξία τιτάνια προσπάθεια και ό,τι και αν μπορέσουμε να πάρουμε, θα είναι κέρδος. Ασφαλώς θα είναι ιδανικό να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς και θα μετρήσει πάρα πολύ, πώς θα παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο και τις αντιδράσεις που θα έχουμε. Είδα στις προπονήσεις όλα τα παιδιά να είναι μια γροθιά και να αισιοδοξούν.
Μακάρι να κυλήσει το ματς όπως το θέλουμε και στο τέλος να μείνουμε ευχαριστημένοι.
Καλούμε και τους Λαρισαίους φιλάθλους να μας βοηθήσουν, θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία τους στο γήπεδο».
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ
Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ηρακλή είναι πως και ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αν δεν νιώσει κάποια ενόχληση, ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Δημήτρης Λίταινας και Bossio.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρη, Λεσάϊ, Συρεγγέλας, Λαγωνίδης, Μπαλαμώτης, Σούμπασης, Αλτάνης, Casas, Ζαφειρίου, Ευθυμιάδης, Τασιούλης και Λούκας Γκαρσία.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Ηρακλής Λάρισας-Πανσερραϊκός που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ιωάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Παντελή Σπυρόπουλο (Ανατ. Αττικής), Χρήστο Μητροφάνη (Αθηνών), 4ος θα είναι ο κ. Βασίλειος Φίτσας (Πρέβεζας-Λευκάδας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Διαγόρα Ρόδου να προηγηθεί με 3-0 του Παναθηναϊκού Β’ και με το τελικό 4-1 να πάρει τη νίκη και να τον φτάσει στην 7η θέση της κατάταξης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής    0-3
Διαγόρας - Παναθηναϊκός Β’    4-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Πανσερραϊκός    40-8    60
2 ΑΕΛ    43-16    51
3 ΠΟΤ Ηρακλής    47-20    46
4 ΠΑΟΚ Β’    47-29    45
5 Αναγ. Καρδίτσας    30-16    43
Νίκη Βόλου    34-20    43
7 Διαγόρας    37-37    30
Παναθηναϊκός Β’    36-35    30
9 Αλμωπός Αριδαίας    15-17    29
10 Απόλλων Πόντου    20-36    28
11 Μακεδονικός    23-27    26
12 Βέροια    24-31    24
13 Ηρακλής Λάρ.    14-36    22
14 Θεσπρωτός    22-39    17
15 Απόλλων Λάρ.    8-73    4
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
16:00 Αναγέννηση Κ.-Μακεδονικός
16:00 Ηρακλής Λ.-Πανσερραϊκός
16:00 Νίκη Β.-Αλμωπός Αριδαίας
ΑΥΡΙΟ
16:00 Απόλλων Πόντου-Βέροια
Ρεπό: ΑΕΛ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass