Απαντες παρόντες...

*ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ *ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΛΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΝΙΝΟ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2023 11:51

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ επανεκκίνησε χθες τις προπονήσεις ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν στη Super League 2, που μάλλον θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Μαΐου ή την Πέμπτη 1 Ιουνίου (πιθανή είναι η δεύτερη ημερομηνία), αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο για

εμβόλιμη αγωνιστική.
Η ΑΕΛ την 27η αγωνιστική έχει ρεπό, κάτι που έδωσε την ευκαιρία για τριήμερη άδεια στους παίκτες από τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη, ενώ πιθανόν να έχουν και άλλη μία μέρα ξεκούρασης. Στη χθεσινή προπόνηση έδωσαν όλοι παρών, πλην του Θεοδωρόπουλου που είναι τραυματίας και του Νούνιες που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αφού βρίσκεται ήδη στην Ουρουγουάη.
Οι υπόλοιποι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Μαξιμένκο (που είχε τραυματιστεί στο τελευταίο παιχνίδι στη Βέροια με τη φερώνυμη ομάδα), γυμνάστηκαν, ενώ το Σάββατο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει οικογενειακό διπλό. Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ίσως στα επόμενα παιχνίδια δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά, αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος και είναι η άνοδος της ομάδας.
Κληθηκε στην εθνικη
Ελπιδων ο Νινο
O νεαρός ποδοσφαιριστής τη ΑΕΛ, Μάρκος Νίνο, γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 2002, κλήθηκε να συμμετάσχει την ερχόμενη εβδομάδα στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων. Ασφαλώς πρόκειται για μια πρώτη δικαίωση των προσπαθειών, αλλά και των αγωνιστικών εμφανίσεων του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού, που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κλήση, ο Μάρκος Νίνο θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα 29 Μαΐου, απ’ όπου θα επιστρέψει το Σάββατο 3 Ιουνίου, ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών της (τον Σεπτέμβριο) στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε τους εξής ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Γκούμας (Γκρόιτερ Φιρτ), Κωνσταντίνος Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ), Γιώργος Θεοχάρης (ΑΕΚ), Παναγιώτης Παναγιώτου (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος (Ολυμπιακός), Κυριάκος Ασλανίδης (Βόλος), Δημήτρης Τσοπούρογλου (ΠΑΟΚ), Απόστολος Κωνσταντόπουλος (Μπέερσοτ), Φώτης Κίτσος (Ομόνοια), Γιώργος Τουρκοχωρίτης (Ολυμπιακός), Χρήστος Λιάτσος (Ολυμπιακός), Χρήστος Κρυπαράκος (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Λώλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Δημήτρης Μεταξάς (Βόλος), Θωμάς Καραμπέρης (Πανσερραϊκός), Θανάσης Καραμάνης (Διαγόρας), Μάρκος Νίνο (ΑΕΛ), Γιάννης Νιάρχος (Ντουναϊσκα Στρέντα), Μάριος Σοφιανός (Πανσερραϊκός), Μιχάλης Κοσίδης (ΑΕΚ), Μάριος Τζαβίδας (Ατρόμητος), Νίκος Ζουγλής (Αστέρας Τρίπολης), Βασίλης Σουρλής (Ολυμπιακός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass