K-14

Πήρε βαθμό και τερμάτισε στην κορυφή η ΑΕΛ (1)

Αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2023 23:10

Έναν βαθμό ήθελε για να διατηρηθεί στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Κ-14 και το πέτυχε. Η ΑΕΛ (1) αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλων Λάρισας, σ’ ένα παιχνίδι που κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα με ωραίες ενέργειες και από τις δύο πλευρές.


Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν στο 38’ με το κοντινό πλασέ του Τουρσουνίδη (1-0), για να απαντήσουν οι «βυσσινί» στο 42’ με το σουτ του Τσιανάβα (1-1).
Η ΑΕΛ (1) –ως τυπικά γηπεδούχος- είχε πολύ καλές στιγμές με τον Τζάρτα και ένα δοκάρι με τον Βασιλείου, ενώ πολύ μεγάλη ευκαιρία από την πλευρά του Απόλλωνα έχασε ο Νότας.
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αμίτσας, Αγραφιώτης, Παλλίδης, Φετβατζής, Βασιλείου, Αναγνώστου, Τζήμας, Σφόρτσας, Τζάρτας, Τσούμαρης (Μπακογιάννης, Τσιανάβας, Χρυσόπουλος, Πατσίκας, Γελατζόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Μαϊμουλιώτης): Καζατζής, Μιχαλόπουλος, Κουλιαλής, Ρίζος, Πιλτσούλης, Καραμανάβης, Σεφεριάδης, Κακαδιάρης, Βλαχάκης, Λαμπρονίκος, Τουρσουνίδης (Νότας, Σωτηρίου, Ντουμόπουλος, Πλούμπης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass