Ανανέωσε ο Απ. Πολύζος στον Σμόλικα Φαλάνης

ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΤΣΗΣ - ΣΩΤ. ΑΠΡΙΛΗΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2023 12:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Χρόνη, που έκανε μια πολύ καλή δουλειά στον Σμόλικα, η διοίκηση της ομάδας σιγά-σιγά κρατά και τον βασικό κορμό, φροντίζοντας από τώρα να είναι ο σύλλογος πανέτοιμος για την καινούργια σεζόν, στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.


Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Αποστόλης Πολύζος θα φορά και την καινούργια περίοδο τα πράσινα, διότι η φετινή του παρουσία στον σύλλογο της Φαλάνης εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.
Επίσης, και το δεξί μπακ, ο αρχηγός του Σμόλικα Σωτήρης Πατσής, θα είναι στην οικογένεια του φαλανιώτικου σωματείου, ενώ τις επόμενες ημέρες μετά τις εκλογές αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες ανανεώσεις.
«Ξεκινήσαμε από νωρίς τον προγραμματισμό, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως με προχειρότητες και κινήσεις της τελευταίας στιγμής δεν θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε και θα έχουμε θέματα», επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Σωτήρης Απρίλης, τονίζοντας πως «οι ενέργειές μας είναι απόρροια της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε ως μέλη της διοίκησης, αφού μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν λίγα, καθώς η μεγάλη μας αγάπη, ο Σμόλικας, μας κάνει ακόμα πιο σοφούς, μέσα από τις διαφωνίες και τα λάθη μας, αφού δεν είμαστε αλάνθαστοι».

 

ΜΙΑ… ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Όμως, εκτός από την πρώτη ομάδα, ο Σωτήρης Απρίλης στάζει… μέλι και για τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, εκθειάζοντας το έργο του προπονητή Βασίλη Σκούπρα, αλλά και του υπευθύνου των «μικρών», παλαίμαχου τερματοφύλακα, Κώστα Πίτση.
«Μας ενδιαφέρουν τα παιδιά από την ακαδημία να προωθούνται στην πρώτη ομάδα και στα τμήματα αυτά δίνουμε και θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, με τον προπονητή Βασίλη Σκούπρα -που είναι εννέα χρόνια σε αυτά τα τμήματα- να δουλεύει με σοβαρότητα», τόνισε ο διοικητικός παράγοντας των «πρασίνων».
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι έντεκα παίκτες που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα είναι οι εξής:
Άλκης Γκαλμποκίνης, Νίκος Ζιώγας, Μερ Πιέτρι, Έργκι Τάφα, Ρίζος Ντανίκας, Θανάσης Ντανίκας, Στέλιος Κουτσούκης, Γιάννης Γαζέτας, Γιάννης Χώτος, Κωνσταντίνος Καστανούλιας, Μάριος Χαζίζι (είναι για 2ο χρόνο στην ομάδα και ήρθε από τις Σπέτσες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass