Αν και προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να νικήσει

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ» ΜΕ 4-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗ - ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΕΣ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2023 12:00

Αν και προηγήθηκε στο σκορ ο Ηρακλής Λάρισας δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στο «Καυταντζόγλειο» και υποχρεώθηκε σε ήττα με 4-1 από τον ΠΟΤ Ηρακλή, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα της Λάρισας σ’ ένα ακόμα παιχνίδι πάλεψε για το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο της και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Οι απουσίες (Τασιούλης, Λούκας Γκαρσία), αλλά και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών (Φαρμάκης, Καμπέρης) αποτέλεσαν εμπόδιο στην προσπάθειά της.
Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης, με τους «κυανόλευκους» να βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, ωστόσο τίποτε ακόμα δεν έχει κριθεί σχετικά με τη μάχη της παραμονής.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο Ηρακλής Λάρισας προσπάθησε να πιέσει τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και το κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό. Ο ΠΟΤ Ηρακλής είχε μία αξιόλογη στιγμή στο 12’ με τον Κούστα, για να φτάσουμε στο 17’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κέρι και πρώτη κεφαλιά του Γκουγκούση, ο Χατζής με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας έτσι το 0-1.
Μία ατυχής στιγμή για τη λαρισινή ομάδα στο 28’ έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν, όταν ο Τομάς εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά, το τείχος άνοιξε και η μπάλα αιφνιδίασε τον Φαρμάκη, για να γίνει έτσι το 1-1.
Στο 34’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στον Άλεξιτς, αλλά ο διαιτητής κ. Δραγούσης είχε αντίθετη άποψη, ενώ στο 44’ ο Γιουμπιτάνα είχε δοκάρι, για να φτάσουμε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (45’+3’) όταν ο Άλεξιτς κέρδισε πέναλτι από τον Μπαλαμώτη (το οποίο αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας) και ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον ΠΟΤ Ηρακλή (2-1).
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά δεν αποδείχτηκαν αποτελεσματικοί. Δύο καλές στιγμές καταγράφηκαν με τον Κάσας στο 70’ και στο 75’ αντίστοιχα.
Αντίθετα ο ΠΟΤ Ηρακλής ήταν πιο ουσιαστικός, βρήκε άλλες δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και σφράγισε τη νίκη του.
Στο 56’ μετά από ενέργεια του Γιουμπιτάνα, ο Κούστα βρέθηκε σε προνομιακή θέση, αλλά έχασε την ευκαιρία, ενώ στο 60’ ακυρώθηκε γκολ του Γιουμπιτάνα ως οφσάιντ (με τους γηπεδούχους να εκφράζουν αντιρρήσεις).
Στο 63’ ο Γιουμπιτάνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ στο 81’ ο Τομάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Στο 88’ κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Γιουμπιτάνα.
Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Δραγούσης (Κιλκίς), με βοηθούς τους κ. Μάλανδρη (Χαλκιδικής), Αναστασιάδη (Σερρών). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χρούσιελ και Λεσάι.
ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Τσιώλης): Βελλίδης, Κόκκορης (46′ Πανάγου), Κούστα, Σιούτας, Άλεξιτς, Τομάς, Δόρης (46′ Πατράλης), Χρούσιελ (28′ Σίλβα), Δοϊρανλής, Γιουμπιτάνα, Άλβαρες (69′ Σενγκέργκης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Φαρμάκης (46′ λ.τ. Παπαγιάννης), Γιαννούτσης, Συρεγγέλας, Λίταινας, Κέρι (80’ Ζαφειρίου), Χατζής, Λεσάι (60’ Κάσας), Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος (80’ Λαγονίδης), Καμπέρης (23′ λ.τ. Μπαλαμιώτης), Μπόσιο.

 

Χρ. Χατζηλιάδης: Οσες ελπίδες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε

Σχολιάζοντας τη χθεσινή αναμέτρηση στο «Καυταντζόγλειο», ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης είπε μεταξύ άλλων:
«Αντιμετωπίσαμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες, με πολύ καλό σύνολο που παίζει όντως πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, κάτι που ξέραμε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι ιδανικά. Ήμασταν αρκετά καλοί στο α’ ημίχρονο. Περιορίσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο 20λεπτο, που πιστεύαμε ότι θα ήταν το πιο δύσκολο σημείο για μας. Έτσι σε μία στατική φάση την οποία όντως τα παιδιά δούλεψαν καλά προηγηθήκαμε. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά από ένα φάουλ δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και το δεύτερο γκολ σε καίριο σημείο του αγώνα με πέναλτι.
Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε, αλλά δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί.
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε τον τίμιο αγώνα μας, ώστε όσες ελπίδες έχουμε να τις διεκδικήσουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass