Ντέρμπι… «Ηρακλειδέων» στο Καυτανζόγλειο

*Ο ΠΟΤ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (16:00) ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2023 12:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πέντε αγωνιστικές μένουν ακόμη για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League 2 και στον Α’ Όμιλο ο Ηρακλής Λάρισας καλείται στις 16:00 να δώσει μία ακόμα σκληρή μάχη, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Οι Θεσσαλονικείς μετρούν οκτώ αγωνιστικές αήττητοι (3-5-0) και παίζουν για τη φανέλα τους, ενώ οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας είναι στο -3 από την παραμονή κι έρχονται από δύο σερί «λευκές» ισοπαλίες.
Η λαρισινή ομάδα θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για τη σωτηρία και για να γίνει αυτό οι παίκτες προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Χρήστου Χατζηλιάδη, ο οποίος ευελπιστεί πως αν αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε κάτι μπορεί να γίνει, διότι και ένας βαθμός ενδεχομένως στο τέλος να αποδειχθεί πολύτιμος.
Κατά τα άλλα, χθες πραγματοποιήθηκε μια ελαφριάς μορφής προπόνηση και εν συνεχεία αναχώρησε η αποστολή για τη συμπρωτεύουσα.
Απόντες θα είναι οι τραυματίες Λούκας Γκαρσία και Δημήτρης Λίταινας. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Λαγωνίδης, Μπαλαμώτης, Χατζής, Bossio, Cassas, Γιαννίτσης, Καμπέρης, Κέρι, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας, Λεσάι, Ευθυμιάδης, Σούμπαση και Αλτάνης.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Όσον αφορά τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο Άγγελος Παπαστεριανός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη, ενώ οι Σγουρής, Μπαλικτσής (τραυματίες) και Κωστούλας είναι εκτός πλάνων.
Ακόμη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρουσιέλ, καθώς ο αμυντικός του Ηρακλή έγινε αναγκαστική αλλαγή στον τελευταίο αγώνα με τον Διαγόρα. Τέλος, ο Κούστα είχε ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο ξεπέρασε και τέθηκε στα πλάνα του Έλληνα προπονητή για τον σημερινό αγώνα. Την αποστολή που συγκροτήθηκε, απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Βιτλής, Δοϊρανλής, Δόρης, Κοκκόρης, Κουντουριώτης, Παλαβράκης, Πανάγου, Παπαστεριανός, Πατράλης, Σιούτας Χειρίτραντας, Σενγκιέργκης, Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα, Νταμιάν Σίλβα, Ματίας Τόμας, Τότσκα, Κούστα, Χρουσιέλ και Αλβάρεζ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Αθανάσιο Μαλανδρή (Χαλκιδικής), Αχιλλέα Αναστασιάδη (Σερρών), 4ος θα είναι ο κ. Στέφανος-Βάιος Καλατζής της Ένωσης Θεσσαλίας και παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την Ένωση Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass