Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ (18:00) ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ «FINAL 4» ΤΗΣ EUROLEAGUE

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2023 8:31

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του χθες στη Zalgirio Arena στο Κάουνας και δηλώνει πανέτοιμος και αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague στη σημερινή αναμέτρηση με τη Μονακό (18:00).


Άλλωστε, αυτό επισήμανε και ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας στην εκδήλωση/συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών και τεσσάρων αρχηγών, ο οποίος είναι ο μόνος προπονητής που έχει κατακτήσει το τρόπαιο (Λονδίνο 2013) από τους τέσσερις αυτού του φάιναλ φορ.
«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον τίτλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε τα εξής:
«Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι ότι πρέπει να αφήσουν έξω τι συμβαίνει με τις οικογένειές τους, τα ΜΜΕ και να έχουν την ίδια ρουτίνα που έχουν όλη τη σεζόν. Ίδια προπόνηση, ξεκούραση. Σίγουρα είναι κρίσιμο παιχνίδι το αυριανό (σ.σ. σημερινό) και ίσως ο τελικός, αλλά δεν πρέπει να αλλάξει η ρουτίνα μας.
Το «κλειδί» είναι η ομαδική προσπάθεια. Αυτό προσπαθούμε να εφαρμόζουμε κάθε χρόνο, αλλά και φέτος. Το να μην είμαστε εγωιστές. Αυτό πρέπει να κάνουμε και σε αυτό το φάιναλ φορ».
MVP Ο ΣΑΣΑ ΒΕΖΕΝΚΟΦ
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο MVP της σεζόν στην Euroleague. Ο πρώτος σκόρερ της σεζόν, όπως αναμενόταν, κέρδισε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του έως σήμερα, υπήρξε ο ηγέτης των Πειραιωτών με διψήφια νούμερα σε πόντους και συνεισφορά σε όλους τους τομείς.
Ο Βεζένκοφ είχε μέσο όρο την τρέχουσα σεζόν 17,2 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα σε 38 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και των πλέι οφ, συγκεντρώνοντας μάλιστα και τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (21.2 PIR).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
(ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ)
18:00 Ολυμπιακός-Μονακό
21:00 Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
ΚΥΡΙΑΚΗ
(ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)
17:00 Μικρός τελικός
20:00 Τελικός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass