Πρόβλημα με τον Χάρη Ηλιάδη

ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΓΚΜΠΟΕ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2023 11:50

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ αύριο έχει συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, όπου στη Βέροια θα αντιμετωπίσει τη φερώνυμη ομάδα, με μοναδικό στόχο να κερδίσει, αφού σίγουρα κανένας δεν έχει ξεχάσει  το περσινό πρωτάθλημα όπου ΑΕΛ και Βέροια ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές.


Άλλωστε στη λαρισινή ομάδα πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος και από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό, θα πρέπει να αποδείξει ότι τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα, ενώ και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν κίνητρο γιατί θα το παρακολουθήσουν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης.
Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης θα βγάλει την αποστολή σήμερα, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά με τραυματισμούς παικτών. Σίγουρα δεν θα αγωνιστούν οι: Θεοδωρόπουλος, Νικολιάς που είναι τραυματίες, αλλά και ο Νίνο που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή από τις κίτρινες κάρτες.
Χθες υπήρχαν δύο ευχάριστα γεγονότα αφού Όγκμποε και Πεντρόσο προπονήθηκαν κανονικά και υπάρχουν ελπίδες να παίξουν, ενώ το άσχημο είναι ότι ο Ηλιάδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Σήμερα θα φανεί ποιοι είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει στις 18.00 από τον χώρο του Αλκαζάρ.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σουλούκος, στην άμυνα οι: Καλουτσικίδης, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης ή Μαξιμένκο, Κοσσονού, στη μεσαία γραμμή Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα και στην επίθεση οι: Μαυριάς, Τσιριγώτης, Πεντρόσο, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση του Μάριου Όγκμποε.

 

Χρήματα σε ΑΕΛ και Ηρακλή Λάρισας

Χθες μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ΠΑΕ Ηρακλή ύψους 106.000 ευρώ από το Στοίχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες η χρηματοδότηση έχει «παγώσει» για τις ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, Athens Kallithea, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Πόντου.
Για τις τρεις τελευταίες ομάδες η αναστολή οφείλεται σε πρόσφατους αγώνες, οι οποίοι δεν έχουν αξιολογηθεί. Αυτό σημαίνει, είτε ότι θα αρχειοθετηθούν, είτε ότι οι φάκελοι θα πάνε στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Για τις υπόλοιπες ΠΑΕ, αναμένεται διαλεύκανση από την τελευταία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass