ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο πατέρας έπαιξε στοίχημα 10 ευρώ και τιμώρησαν τον ποδοσφαιριστή γιο του

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ - ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΕΦΕΣΗ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2023 11:40

Του Σωτ. Κέλλα

Ο γιος ποδοσφαιριστής… Ο πατέρας στην κερκίδα βλέπει το ερασιτεχνικό παιχνίδι μαζί με τον αδελφό ενός συμπαίκτη του γιου του… Ενδιαφέρον υπάρχει μόνο από τη μία ομάδα…

Ο πατέρας βλέποντας ότι οι αντίπαλοι του γιου του είναι καλύτεροι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του παιδιού σε στοιχηματική εταιρεία χορηγού πρωταθλήματος (!) και να παίξει το ποσό των 10 ευρώ, ενώ ο αδελφός του άλλου παίκτη αποφασίζει να παίξει 5 ευρώ!
Η υπόθεση φτάνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και τιμωρούνται και οι δύο ποδοσφαιριστές με δύο χρόνια ποδοσφαιρικό αποκλεισμό με αναστολή ενός χρόνου με βάση το άρθρο 28 του Κώδικα Δεοντολογίας. Και αυτό γιατί η Επιτροπή έκρινε ότι υπήρχαν ενδείξεις συνεννόησης μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των συγγενών τους. Αυτό αναφέρει: «Στα πρόσωπα που δεσμεύονται από τον παρόντα Κώδικα απαγορεύεται να στοιχηματίζουν σε οποιονδήποτε αγώνα ή διοργάνωση που διοργανώνονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ή ανατίθενται στις Ενώσεις-μέλη της. Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται απαγόρευση να εκτελούν οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το άθλημα του ποδοσφαίρου τουλάχιστον για δύο (2) έτη».
Ο πατέρας του παίκτη βλέπει ότι το ποδοσφαιρικό μέλλον του καταστρέφεται, όπως και ο αδελφός του άλλου ποδοσφαιριστή.
Και ο πατέρας ρωτάει: «Συγγνώμη ποιος ποδοσφαιριστής δεν έχει ανοίξει λογαριασμό ή δεν παίζει στοίχημα. Και δεν μιλάω μόνο για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που αγωνιζόταν ο γιος μου… Εγώ έπαιξα στοίχημα και το έχασα κιόλας. Δηλαδή, αν υπήρχε συνεννόηση θα το έχανα; Το θέατρο του παραλόγου είναι αυτό… Τιμωρούν τον γιο μου για 10 ευρώ που έπαιξα εγώ, σε έναν λογαριασμό ανενεργό για έναν χρόνο, τον οποίο μου άνοιξε ο γιος μου στο όνομά του γιατί εγώ δεν ξέρω να χειρίζομαι τις τεχνολογίες. Αστεία πράγματα. Και διερωτώμαι πώς η συγκεκριμένη αρχή βρήκε μόνο έναν λογαριασμό και όχι άλλους. Πώς δόθηκαν όλα αυτά στη δημοσιότητα. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται εκείνη την ώρα και δεν έχει παίξει στοίχημα, ενώ 11,5 μήνες δεν έχει παίξει ούτε ένα. Δηλαδή επειδή έβαλα αυτό το μικρό ποσό από αφέλειά μου θα καταδικάσουν το παιδί μου. Ζω ένα μαρτύριο που δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Εύχομαι η Επιτροπή Εφέσεων να βγάλει σωστή και δίκαιη απόφαση. Δώσαμε όλα τα στοιχεία και περιμένουμε τη δικαίωση από το οικογενειακό μας δράμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass