Ανανέωσε με Χρόνη ο Σμόλικας Φαλάνης

*ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ *ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2023 12:40

Τη συνεργασία του με τον προπονητή Νίκο Χρόνη ανανέωσε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Σμόλικας Φαλάνης.


Οι «Πράσινοι» έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από το έργο του, καθώς από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και παρέμεινε άνετα στην Α’ τοπική κατηγορία.
Αξιοποίησε τα νέα παιδιά της ομάδας και παράλληλα τους βοήθησε να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, ενώ με την εργατικότητα και το ήθος του, κέρδισε τους ανθρώπους της διοίκησης, που κατάφεραν με επικεφαλής τον Χρήστο Ντριγκόγια, να οδηγήσουν στον σωστό δρόμο το ιστορικό σωματείο της Φαλάνης.
Μάλιστα ο Σμόλικας έκανε πορεία πρωταθλητισμού στον 2ο γύρο και, με τους βαθμούς που συγκέντρωσε, ήταν δεύτερος πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ.
Εκτός όμως από τον Χρόνη, αναμένονται και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, καθώς οι διοικούντες θέλουν να οργανώσουν την ομάδα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε να αποφευχθούν τα περσινά, όπου συγκροτήθηκε διοίκηση την τελευταία στιγμή και η ομάδα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος… ταλαιπωρήθηκε αρκετά, ενώ κάποιοι προεξόφλησαν και τον υποβιβασμό. Όμως διαψεύστηκαν, διότι ο Σμόλικας πάντα ήταν ένα σωματείο που στις χαρές και στις λύπες όλοι είναι μαζί και ενωμένοι σαν μια γροθιά, ένα σωματείο που εκπέμπει υγεία και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο, αν και οι καταστάσεις δεν βοηθούν όπως παλιότερα, με τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουν πολλές θυσίες, για την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass