Τη σκυτάλη παίρνουν τα προημιτελικά

*ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ *ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ Κ-16 ΚΑΙ Κ-12

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2023 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μα αγωνιστική (η τελευταία) στην Κ-14 και ένα παιχνίδι στην Κ-16 (χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον) απομένουν για την ολοκλήρωση της α’ φάσης των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ, που σημαίνει ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των προημιτελικών.


Για τα πρωταθλήματα Κ-16 και Κ-12 που διεξήχθησαν σε τρεις Ομίλους στους προημιτελικούς αγώνες θα λάβουν μέρος οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε Όμιλο και θα κληρωθούν με τις δύο καλύτερες τρίτες βάσει Κ.Α.Π. από διαφορετικό Όμιλο και με τη δεύτερη από διαφορετικό Όμιλο, ενώ οι δύο άλλες δεύτερες θα κληρωθούν μεταξύ τους (ήτοι 1ος-3ος, 1ος-3ος, 1ος-2ος και 2ος-2ος). Στους ημιτελικούς αγώνες θα διασταυρωθούν με κλήρωση οι 4 νικητές των προημιτελικών αγώνων.
Βάσει της βαθμολογίας σε κάθε Όμιλο από τις δύο προαναφερόμενες ηλικιακές κατηγορίες οι ομάδες που προκρίνονται στην προημιτελική φάση είναι οι εξής:
Κ-12
1ος Όμιλος
1. Π.Ο. Ελασσόνας (1)
2. Ακαδ. Ολύμπικ (1)
2ος Όμιλος
1. Ηρακλής Λάρ.
2. ΑΕΛ (1)
3. Νίκη Μιχαήλ
3ος Όμιλος
1. Αβέρωφ 2022/Μπαράζ
2. Ατρόμητοι/Θύελλα (2)
3. ΑΕΛ (2)
Κ-16
1ος Όμιλος
1. Αστραπή Ν.Π. (1)
2. Αμπελόκηποι
2ος Όμιλος
1. Ηρακλής Λάρ. (1)
2. Δήμητρα Γιάνν.
3. Απόλλων Λάρ.
3ος Όμιλος
1. Αστραπή Ν.Π. (2)
2. Νίκη Μιχαήλ (2)
3. Ηρακλής Λάρ. (2)
ΑΥΡΙΟ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
Εν τω μεταξύ, αύριο Τετάρτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των ομάδων της Κ-16 και Κ-12 και παράλληλα θα διενεργηθεί η κλήρωση των προημιτελικών αγώνων. Πρόθεση της διοργανώτριας αρχής είναι τα παιχνίδια να διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-14
Στο πρωτάθλημα της Κ-14 απομένει η τελευταία αγωνιστική, η οποία αναμένεται να οριστεί για το προσεχές Σάββατο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας αρχής και εκτός απροόπτου. Επειδή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διεξήχθη σε δύο Ομίλους, στους προημιτελικούς αγώνες θα διασταυρωθούν οι δύο πρώτοι από κάθε Όμιλο με τους τέταρτους από διαφορετικό Όμιλο και οι δύο δεύτεροι από κάθε Όμιλο με τους τρίτους από διαφορετικό Όμιλο (ήτοι 1-4 και 2-3). Στους ημιτελικούς αγώνες θα διασταυρωθούν με κλήρωση οι 4 νικητές των προημιτελικών αγώνων.
Οι τετράδες σε κάθε Όμιλο έχουν ήδη «κλειδώσει», ωστόσο ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα σημειωθούν σε κάποια παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής υπάρχει το ενδεχόμενο να σημειωθούν αλλαγές στην κατάταξη ορισμένων ομάδων. Οι τετράδες που έχουν προκριθεί από κάθε Όμιλο είναι οι εξής:
1ος Όμιλος: ΑΕΛ (1), Ατρόμητοι/Θύελλα (1), Ηρακλής Λάρ., Απόλλων Λάρ.
2ος Όμιλος: Πελασγιώτιδα, Ακαδ. Ολύμπικ, ΑΕΛ (2), Ατρόμητοι/Θύελλα (2)
ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Φιλανθρωπικό χαρακτήρα αναμένεται να έχουν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης (ενδέχεται και της προημιτελικής, αλλά αυτό αναμένεται να αποφασιστεί από τη διοργανώτρια αρχή) των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα, στις σκέψεις των ανθρώπων της Ένωσης είναι να υπάρξει συμβολικό εισιτήριο στους ημιτελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Αρετής που περνά τη δική της περιπέτεια υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass