Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2023 8:51

«Εφυγε» ο Γ. Μαστρογιάννης
Θλίψη σκόρπισε στον Βόλο η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαστρογιάννη. Ο δημοσιογράφος και εμβληματικός φίλος της Νίκης Βόλου επί σειρά ετών έδωσε γενναία μάχη με την επάρατο νόσο, ενώ το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και δυστυχώς

κατέληξε.
Η απώλειά του βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Νίκης Βόλου, τη δημοσιογραφική κοινότητα της πόλης και όχι μόνο.
Για πολλά χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή VIVA στην TRT και την εκπομπή «Άλλο ώνια κι άλλο ψώνια» στο Ράδιο ΒΕΡΑ, ενώ αργότερα βρέθηκε με καθημερινή εκπομπή στο Blue Heart. Ήταν ιδιοκτήτης και τραγουδιστής στο «Ντέφι», καταξιωμένος μουσικός.


*«Καλπάζει» ο Χάαλαντ, στο βάθρο Κέιν και Μπαπέ
Ο Έρλινγκ Χαάλαντ σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη (3-0) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Έβερτον, έφτασε 36 γκολ (σε 35 ματς) στην αγγλική Premier league και παραμένει πάντα σε μεγάλη απόσταση -με 72 βαθμούς- στην κορυφή της κατάταξης για το «Χρυσό Παπούτσι», βραβείο που δίνεται ετησίως στον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη.
Ο Χάρι Κέιν σκόραρε με πέναλτι στην ήττα (2-1) της Τότεναμ από την Άστον Βίλα, έφτασε στα 27 γκολ (σε 36 ματς) και τους 54 βαθμούς και βρίσκεται μόνος στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ενώ στο βάθρο... συμπληρώνει ο Κιλιάν Μπαπέ (Γαλλία/Παρί Σεν Ζερμέν), ο οποίος πέτυχε δύο γκολ του στην εντός έδρας νίκη (5-0) επί της Αζαξιό, φτάνοντας τα 26 γκολ (σε 35 αγώνες) και τους 52 βαθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass