Αντίστροφη μέτρηση για την Α.Ε. Κιλελέρ

*ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (17:00) ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ *ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2023 11:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η ώρα της αλήθειας για την Α.Ε. Κιλελέρ έφτασε. Η πρωταθλήτρια Λάρισας μπαίνει αύριο στη μάχη της ανόδου στη Γ’ Εθνική αντιμετωπίζοντας στην έδρα της (17:00) τα Μετέωρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της διοργάνωσης. Το ζητούμενο για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα είναι ένα και μοναδικό: Να ξεκινήσει με το δεξί και να τερματίσει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην προνομιούχο τριάδα.


Ο αντίπαλος προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (0-0 με τον Αστέρα Σταυρού) και σίγουρα θα ρισκάρει προκειμένου να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Το ρεπό της 1ης αγωνιστικής για την ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό Κώστα Κατσάρα να «κατασκοπεύσει» δύο από τους αντιπάλους του παρακολουθώντας το ματς Αστέρας Καρδίτσας-Εορδαϊκός (0-2), ενώ ο συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Βασίλης Δοδοντσάκης, είδε την αναμέτρηση Μετέωρα-Αστέρας Σταυρού (0-0).
«Περιμένουμε να ξεκινήσουμε. Θέλουμε να εμφανιστούμε όπως και στο πρωτάθλημα, ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο δείκτης δυσκολίας έχει ανέβει καθώς απέναντί μας έχουμε πρωταθλητές νομών και αξιόλογες ομάδες. Θέλω να ελπίζω ότι εφόσον είμαστε στην ίδια κατάσταση θα πάνε όλα καλά. Εάν θέλουμε να έχουμε ρεαλιστικές ελπίδες ανόδου θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορέσουμε στα εκτός έδρας» σχολίασε ο Κώστας Κατσάρας, ενώ αναφερόμενος στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είπε:
«Δίκαια κέρδισε ο Εορδαϊκός, ενώ τα Μετέωρα στάθηκαν άτυχα γιατί ήταν εμφανώς καλύτερα, είχαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραραν. Πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει ελεύθερα γιατί έχει αρκετούς νέους παίκτες. Δεν είναι από τα φαβορί του Ομίλου μας, όπως και εμείς δεν είμαστε. Φαβορί είναι ο Εορδαϊκός και ο Μαγνησιακός και μετά ακολουθούν οι άλλες ομάδες».
Τέλος, για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του είπε:
«Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και σε πολύ καλή κατάσταση. Απλά θέλουμε να παίξουμε μπροστά σε δικό μας κόσμο. Μακάρι να έρθουν φίλαθλοι όχι μόνο από τη Λάρισα, αλλά από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή γιατί τα παιχνίδια θα είναι δυνατά» κατέληξε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου είναι οι εξής:
Α.Ε. Κιλελέρ-Μετέωρα: Τασιόπουλος (Θεσσαλίας), Μπύρος, Σελέλης (Ευρυτανίας), παρ. Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας)
Αστέρας Σταυρού-Αστέρας Καρδίτσας: Παναγιωτάρας, Βαμβακάς, Μημίδης (Αθηνών), παρ. Γκούσαρη (Φωκίδας)
Επίσης Λαρισαίοι διαιτητές και παρατηρητές Διαιτησίας ορίστηκαν τα εξής παιχνίδια:
Νίκη Ευκαρπίας-Άρης Πετεινού (1ος Όμιλος): Μπουρουζίκας, Μίχος, Δίχρης (Λάρισας), παρ. Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Βατανιακός-Ερμής Αμυνταίου (2ος Όμιλος): Μυλοπούλου, Ζαχαριάς, Γεωργαντέλης (Καβάλας), παρ. Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass