ΠΟΤ Ηρακλής καλεί Ηρακλή Λάρισας για ΑΦΜ...

*ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΙΩΑΚΕΙΜ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2023 12:35

Σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και ο Τομ Παπαδόπουλος σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο εξαγοράς του ΑΦΜ του Ηρακλή Λάρισας για να τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα των ”κυανολεύκων” και να το

επαναφέρουν στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό μετά τη ρήξη που επήλθε στις σχέσεις των δύο με τον Στράτο Ευγενίου.
Αργά χθες το βράδυ ο Ηρακλής Λάρισας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, (υπογράφει ο μεγαλομέτοχος Λάμπρος Ιωακείμ) που, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Ο Ηρακλής Λάρισας μετά τις γελοιότητες που κυκλοφόρησαν από ραδιοφωνικό σταθμό και δημοσιογράφο για εξαγορά του ΑΦΜ του Ηρακλή Λάρισας από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ότι δήθεν υπάρχουν επαφές των κ. Κούγια και Παπαδόπουλου για τον σκοπό αυτόν αναγκάζεται να διαψεύσει απόλυτα τις υποτιθέμενες αυτές πληροφορίες. Κύριε θα πρέπει να ντρέπεστε να κυκλοφορείτε τέτοιες υποτιθέμενες πληροφορίες χωρίς να κάνετε τον κόπο να μας πάρετε ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση ή όχι των πληροφοριών. Τον σκοπό σας, όμως, τον ξέρουμε: Να αποπροσανατολιστεί η ομάδας μας στα σημαντικά επόμενα παιχνίδια που δίνει, αλλά και να δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις των δύο σωματείων και προσωπικά στις σχέσεις μου με τον κο Ευγενίου. Δεν θα το επιτρέψω σε καμία περίπτωση και αναμένω αύριο διορθωτική δήλωση, ειδάλλως επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου από τη διασπορά αυτών των ψευδών ειδήσεων». Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή στις 16.00 ο Ηρακλής Λάρισας δίνει κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή με τον Αλμωπό Αριδαίας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
 ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass