Η Μονακό αντίπαλος του Ολυμπιακού

ΚΑΙ Η ΡΕΑΛ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2023 10:20

Την ιστορική πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague, που της στέρησε πέρυσι στο Game 5 των πλέι οφ ο Ολυμπιακός, πανηγύρισε με έναν χρόνο... καθυστέρηση η Μονακό, η οποία θα συναντηθεί και πάλι με τους «ερυθρόλευκους», αυτήν τη φορά στον ημιτελικό της καταληκτικής φάσης της διοργάνωσης (19/5, 18:00).

Οι Μονεγάσκοι υπερασπίστηκαν την έδρα τους στο πέμπτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και με το τελικό 97-86, τύπωσαν «εισιτήριο» για το Κάουνας, γράφοντας το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Μάικ Τζέιμς με 21 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο, και ο Τζόρνταν Λόιντ με ισάριθμους, αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος της επιτυχίας της Μονακό, ενώ από τη Μακάμπι πάλεψε ο Γουέιντ Μπάλντγουϊν με 27 πόντους (5/7 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, αλλά και 4 λάθη.
Τα δεκάλεπτα: 26-33, 53-49, 72-70, 97-86.
Την πρόκριση πήρε και η Ρεάλ Μαδρίτης που κέρδισε στον πέμπτο αγώνα την Παρτιζάν με 98-94 (3-2 νίκες) και θα αντιμετωπίσει στον άλλο ημιτελικό την Μπαρτσελόνα (19/5, 21.00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass