Περισσότερες από 800 γυναίκες στο «Αθληση και Γυναίκα»

ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΚΕΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΦΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2023 11:45

Το πρόγραμμα γυμναστικής «Άθληση και Γυναίκα» έκλεισε φέτος τα 35 χρόνια λειτουργίας του και αναμφίβολα πλέον θεωρείται ως το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού.


Η ΔΗ.Κ.Ε.Λ. με την παρουσία του προέδρου της κ. Βαγγέλη Μόρα και με τη βοήθεια των καθηγητών Φυσικής Αγωγής του προγράμματος ως ένδειξη ευχαριστίας προσέφεραν στις συμμετέχουσες ένα μπλουζάκι με το καινούργιο λογότυπο της δημοτικής επιχείρησης.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μόρας «ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στις γυναίκες που χρόνια τώρα δίνουν το «παρών» και στηρίζουν το πρόγραμμα σε όλες του τις εκδηλώσεις αθλητικές και πολιτιστικές. Με την ευχή να συμπληρώσουμε άλλα 35 χρόνια λειτουργίας δίνουμε ραντεβού στα επόμενα αθλητικά δρώμενα του Δήμου με δυναμική παρουσία».
Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για όλες τις γυναίκες και εφαρμόζεται σε όλες τις συνοικίες της Λάρισας και σε Τερψιθέα, Γιάννουλη, Φαλάνη και Κοιλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass