Με στόχο τον τελικό η Κ-15 της ΠΑΕ ΑΕΛ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ (16:30) ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2023 11:05

Αρχίζει σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η τελική φάση (Final 4) του Πρωταθλήματος Super League K-15, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών αγώνων, ενώ την Κυριακή 14/5 θα διεξαχθεί ο τελικός για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Στο Final-4 μετέχουν οι ΑΕΛ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Η ομάδα της Λάρισας (η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής περιφέρειας) αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:30 τον Ολυμπιακό, ενώ στις 19:30 θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (13:30). Στη διάθεση του τεχνικού Θοδωρή Ελευθεριάδη θα βρίσκονται οι εξής 24 ποδοσφαιριστές: Αβραμούλης, Αγοραστός, Αλμπάνης, Αναστασίου, Βασιλόπουλος, Γάτος, Γιαννούσης, Γουγουλιάς, Δεμίρης, Καραγιάννης, Κοταρέλας, Λυγούρας, Μητρακόπουλος, Μπακογιάννης, Μπαργιώτας, Μπασδέκης, Νταφούλης, Όντος, Παπαϊωάννου, Πατσώνης, Σπανός, Τσακνάκης Γ., Τσακνάκης Μ. και Τσιρογιάννης.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην τελική φάση με μια ιστορική ομάδα της περιφέρειας, όπως η ΑΕΛ, με όσα αυτό συνεπάγεται» επισήμανε στην ιστοσελίδα της Super League ο τεχνικός της ΑΕΛ Θοδωρής Ελευθεριάδης και πρόσθεσε ότι:
«Θεωρώ πως είναι τιμή για όλο το ποδόσφαιρο του νομού η παρουσία μας στο Final-4 της Super League και οφείλω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, που μέσα σε 9 μήνες κατάφεραν ως νεοσύστατη ομάδα πάρα πολλά... Απέδειξαν πως εκτός από ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, είναι άξιοι πολεμιστές, αλλά και ιδιαίτερα έξυπνοι ως αθλητές για να ανταποκριθούν σε κάθε είδους αγωνιστική στρατηγική.
Θέλω να αφιερώσουμε όλη η Ακαδημία τη συμμετοχή μας στον ποδοσφαιριστή μας Θανάση Τζιότζιο και να του πούμε πως τον περιμένουμε στην αρχή της νέας σεζόν κοντά μας».
Από την πλευρά του ο αρχηγός των «βυσσινί» Νίκος Αβραμούλης είπε:
«Είναι μεγάλη η χαρά μας που φτάσαμε ως εδώ, καθώς μόλις το περασμένο καλοκαίρι βρεθήκαμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε αυτήν την ομάδα. Χρωστάμε πολλά στον κ. Ελευθεριάδη και όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και να είναι βέβαιοι πως θα κάνουμε για μια ακόμα φορά ό,τι μπορούμε για να τους δικαιώσουμε. Εύχομαι στον ημιτελικό να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Ξέρουμε καλά ποια ομάδα υπηρετούμε, αισθανόμαστε υπερήφανοι που φοράμε τη φανέλα της ΑΕΛ και παίρνουμε δύναμη από αυτή. Κάθε μας προσπάθεια είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη μας της Κ-17 Θανάση Τζιότζιο, που ευχόμαστε σύντομα να τον έχουμε πάλι ανάμεσά μας».

 

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Η ΑΕΛ τερμάτισε στη 2η θέση του Β’ Ομίλου με 39 βαθμούς (12 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες) και τέρματα 41-14. Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη επετεύχθη επί του Βόλου ΝΠΣ με σκορ 6-0 (7η αγωνιστική). Ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης (12/11/2010) είναι ο Σωτήρης Κοταρέλας που έχει 3 συμμετοχές. Ο Μ.Ο. ηλικίας της ομάδας είναι τα 14,88 έτη.
Οι Μπαργιώτας και Μ. Τσακνάκης βρίσκονται ανάμεσα στους πρώτους παίκτες στον Β’ Όμιλο σε συμμετοχές με 18.
Ο Μπασδέκης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος στον Β’ Όμιλο με 11 τέρματα, ο Όντος είναι ο δεύτερος σκόρερ των «βυσσινί» και τέταρτος στον Β’ Όμιλο με 8 τέρματα και ο Γ. Τσακνάκης ο τρίτος σκόρερ της ομάδας και πέμπτος στον Β’ Όμιλο με 7 γκολ αντίστοιχα. Επίσης Μπασδέκης και Όντος έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα ήτοι 3 και συγκεκριμένα ο μεν πρώτος στο 4-0 επί του Παναιτωλικού (8η αγωνιστική), ο δε δεύτερος στο εκτός έδρας 3-2 επί του Άρη (6η αγωνιστική).

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο κ. Τσίντζας, με βοηθούς τους κ. Κίττο και Καρακίτσιο, 4η διαιτήτρια θα είναι η κ. Συναΐτη (όλοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας) και παρατηρητής Διαιτησίας ο Λαρισαίος κ. Καραμπούλας. Παράλληλα στον δεύτερο σημερινό ημιτελικό παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Λαρισαίος κ. Μπουμαρσόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass