ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Δεν θα σας νταντεύω…

«ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ»

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2023 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ, μετά από οκτώ παιχνίδια αήττητη, γνώρισε την ήττα στον δεύτερο γύρο την περασμένη Δευτέρα, στο ΟΑΚΑ, από τον ΠΑΟ Β’ με 2-1, παρά την υπεροχή που είχε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τώρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει ελπίδες ανόδου (ο Πανσερραϊκός θέλει μόνο έναν βαθμό σε πέντε παιχνίδια για να πανηγυρίσει άνοδο, με δεδομένο ότι θα κερδίσει άνευ αγώνα τον Απόλλωνα Λάρισας).


Χθες πριν την απογευματινή προπόνηση (ο Γκουτσίδης μάλλον ήθελε να δώσει περισσότερη ξεκούραση στους παίκτες μετά την τελευταία βδομάδα που υπήρχαν τρία παιχνίδια), ο προπονητής μίλησε στους παίκτες και αποκάλυψε ότι ήθελε η ομάδα να τερματίσει αήττητη στον δεύτερο γύρο, κάτι που δεν έγινε ούτε πέρυσι, αφού στον τελευταίο αγώνα έχασε από τον ΠΑΟΚ Β’.
Ο Γκουτσίδης πάντως έκανε και μια έκρηξη λέγοντας πως: «Δεν θα σας νταντεύω. Όλοι παίρνουν δεύτερες ευκαιρίες είτε αγωνιστικά, είτε πειθαρχικά, είτε οπουδήποτε αλλού. Όλα έχουν όρια».
Αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΠΑΟ Β’ είπε: «Αντί όλοι να μιλάνε για την πολύ καλή εμφάνιση που κάναμε, και ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, ασχολούνται με την ήττα που ήρθε με αστεία γκολ. Ακολουθήσαμε το πλάνο που κάναμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς χάσαμε...».
Για τη συνέχεια τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος δεν θα χαριστούμε σε κανέναν αντίπαλο. Θα παίξουμε για τη νίκη σε όλους τους αγώνες που απομένουν. Η αξιοπρέπεια είναι σημαντική και δεν θέλω να δώσουμε ευκαιρία για ψιθύρους και σχόλια. Θα πάρουν ευκαιρίες κάποιοι παίκτες για να δούμε σε τι κατάσταση είναι και θα μπορούν να δείξουν την αξία τους».
Έμμεσα ο Γκουτσίδης έδειξε ότι μάλλον επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και μάλλον και η διοίκηση δείχνει να το επιθυμεί, με δεδομένο ότι τον επανέφερε μέσα στην αγωνιστική χρονιά.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΛ είναι την ερχόμενη Κυριακή με τον Μακεδονικό στο Αλκαζάρ, όπου ο προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Θεοδωρόπουλο και Μιλτιάδη. Δεν αποκλείεται σε αυτό το παιχνίδι να ξαναδούμε στο αρχικό σχήμα τον Ουκρανό Μαξιμένκο…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass