Πένθος σε Μελιβοία και Αγιά για τον θάνατο του Ευάγγελου Τσιάπανου

Αναβάλλονται οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στην ΙΜ Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Βελίκα και τα εγκαίνια του δρόμου που οδηγεί στη Μονή και στο Κάστρο

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2023 11:30

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Συγκλονισμένη είναι από χθες το μεσημέρι η ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, και ειδικά η Μελιβοία βυθισμένη στο πένθος από τον θάνατο ενός πολύ αγαπητού της ανθρώπου, του 51χρονου Ευάγγελου Τσιάπανου, που έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή υποκύπτοντας σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και δύο σχεδόν χρόνια, αλλά που πολλαπλασιάστηκαν και επιδεινώθηκαν ραγδαία τον τελευταίο καιρό.


Ο εκλιπών, αδελφός της βοηθού προπονήτριας της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών Αικατερίνης Τσιάπανου και του αείμνηστου Σταύρου Τσιάπανου που έφυγε από τη ζωή στα 33 του χρόνια το 2003, εν ενεργεία τότε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μελιβοίας «Φιλοκτήτης», υπήρξε κι αυτός για είκοσι χρόνια ποδοσφαιριστής, τόσο του «Φιλοκτήτη», όσο και του «Δωτιέα» Αγιάς. Εξαίρετος οικογενειάρχης, φιλήσυχος χαρακτήρας, πράος, καλοσυνάτος, εργατικός και στα κτήματά του ως παραγωγός και στη θάλασσα ως ψαράς παλιότερα, είχε τη συμπάθεια όλων όσων τον γνώριζαν. Μεγάλη του αγάπη, πέρα από το ποδόσφαιρο, ήταν το κυνήγι και αποτελούσε μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγιάς και Περιχώρων. Ήταν, επίσης, ιδρυτικό μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας «Αθανάτη».
Ο Ευάγγελος Τσιάπανος αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ελένη, τα ανήλικα παιδιά του Ιωάννα, Σταύρο και Χρήστο, τη μητέρα του Ελένη και τα αδέλφια Αικατερίνη, Γεώργιο, Αθανάσιο και Ευαγγελία.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στη 1:00 το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Βελίκα. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 12:30 μ.μ. Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Κοιμητήριο Μελιβοίας. Ο καφές θα δοθεί στο εστιατόριο «Γλυκοχάραμα» στη Βελίκα.
Παράκληση της οικογένειας είναι χρήματα αντί στεφάνων να κατατεθούν στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ:
GR 19 0171 2490 0062 4901 0120 535

 

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Από τον Δήμο Αγιάς ανακοινώθηκε ότι «Στο άκουσμα της είδησης του άδικου χαμού του Ευάγγελου Τσιάπανου, που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και γεμίζει θλίψη τους ανθρώπους της, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον εξωτερικό χώρο της ομώνυμης ιστορικής Ιεράς Μονής στη Βελίκα, όπως και τα εγκαίνια του δρόμου που οδηγεί στη μονή και στο Κάστρο Βελίκας, τα οποία επρόκειτο να γίνουν αμέσως μετά τη θεία λειτουργία. Σημειώνεται δε, ότι η θεία λειτουργία στη Μονή θα τελεσθεί κανονικά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass