Κρίσιμη μάχη για τον Ηρακλή Λάρισας

Αγωνίζεται σήμερα στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό (14:45)

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2023 11:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μαθημένος στα δύσκολα από την αρχή της φετινής σεζόν, ο Ηρακλής Λάρισας δίνει σήμερα μία ακόμα κρίσιμη μάχη, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Super League 2.


Συγκεκριμένα, στις 14:45, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Α΄Ομίλου, οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας δοκιμάζονται στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό και θα προσπαθήσουν κάτι να πάρουν από το σημερινό ματς, ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν.
Αν το ματς γινόταν πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, θα λέγαμε πως φαβορί για να επικρατήσει θα ήταν ο Ηρακλής Λάρισας.
Μετά όμως τις τελευταίες σημαντικές επιτυχίες του Θεσπρωτού, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και η λαρισινή ομάδα πρέπει να προσπαθήσει σε μεγαλύτερο βαθμό, ώστε κάτι να πάρει από την αναμέτρηση και το ιδανικότερο φυσικά θα είναι το …τρίποντο.
Αν όμως δεν μπορέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε και η ισοπαλία δεν θα θεωρηθεί ως άσχημο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζεται μόνο ο τιμωρημένος Δημήτρης Λίταινας και στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Μπάμης, Λαγωνίδης, Μπαλαμώτης, Χατζής, Bossio, Cassas, Γιαννίτσης, Garcia, Τασιούλης, Καμπέρης, Κέρι, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας, Χριστίδης, Λεσάι, Ευθυμιάδης, Σούμπαση και Αλτάνης.

 

Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Κομπλέ θα αγωνιστεί σήμερα ο Θεσπρωτός και με πολύ καλή ψυχολογία, μετά το σπουδαία διπλό στη Ρόδο με αντίπαλο τον Διαγόρα. Πιθανό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει σήμερα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τον Θεσπρωτό είναι: Τσιμόπουλος, Τρομπούκης, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Μαρτίνεζ, Μίγγος, Μπίκας, Φάκκης, Κωνσταντίνου, Δρίτσας.
Στην αποστολή βρίσκονται και οι: Σάνι, Κουέβας, Οικονομίκος, Ρούσης, Πανταζέλος.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Θεσπρωτός-Ηρακλής Λάρισας θα διευθύνει ο κ. Άγγελος Μπακογιάννης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Χρήστο Νικολάου και Μαρίνο Μαραθωνίτη, όλοι από την Ένωση Αθηνών, 4ος θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Γιούργας από την Ένωση Κέρκυρας και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Δημήτριος Θάνος (Ηπείρου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass