K-14

Ολοταχώς προς την κορυφή με χατ-τρικ Δέλλα η Ακαδ. Ολύμπικ

Επικράτησε με 3-2 του Δωτιέα Αγιάς

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2023 23:05

Νίκη που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Κ-14 πέτυχε η Ακαδημία Ολύμπικ επί του Δωτιέα Αγιάς με 3-2, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.


Σ’ ένα παιχνίδι που εξελίχτηκε σε ντέρμπι, με αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες οι γηπεδούχοι έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Δέλλα, που πέτυχε χατ-τρικ, κατάφεραν να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στις αρχές του α’ ημιχρόνου και να οδηγηθούν στη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Γεωργακούλη. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αλέξανδρος Δέλλας, ο οποίος με τρία γκολ (12’, 22’, 30’) έκανε την ανατροπή διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-1.
Στο 52’ ο Δωτιέας μπήκε ξανά στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2, με το κοντινό πλασέ σε κενή εστία του Χονδροδήμο (είχε προηγηθεί φάουλ του Σμυρλή και ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα).
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η Ακαδημία Ολύμπικ κατέγραψε μία ακόμα σημαντική νίκη στο ενεργητικό της.
ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ (Δ. Κουκουλιαύκας-Σ. Κουτσάκης): Λιούπης, Κουρδής, Γεωργιάδης, Αβραμούλης, Ντόντος, Σαργής, Αδαμόπουλος, Τζιότζιος, Ντανούσι, Δέλλας, Παππάς (Τσίντζιρας, Χατζής Δ., Ζαδές, Μπουτζέτης, Αλβανός, Ψιμούλης, Κούβελος, Κορονάτσε, Δογάνης, Τσιρογιάννης).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Β. Ντακούλας): Κακαλιάγκας, Χονδροδήμος, Ρετζέπι, Σμυρλής, Χασιώτης, Χότζα, Μούσιας, Βούλγαρης, Λέσι, Γεωργακούλης, Αντωνίου (Ηλιάδης, Γουργιώτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass