K-14

Διατήρησε τα σκήπτρα η Πελασγιώτιδα

Κέρδισε στο ντέρμπι την ΑΕΛ (2) με 2-1 μετά από ανατροπή και παρέμεινε στην κορυφή

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2023 23:00

Νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Κ-14 πέτυχε, στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, η Πελασγιώτιδα με 2-1 επί της ΑΕΛ (2) -που βρίσκεται στην 3η θέση.


Στο άκρως ακατάλληλο για ποδόσφαιρο γήπεδο του Θεσσαλικού, οι «πετεινοί» κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, καθώς στο 7ο λεπτό ο Βελετάνης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους «βυσσινί» (0-1). Αρχικά στο 14’ ο Ανυφαντής με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σπανού, ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 25’ ο Σπανός με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια στο 8’ με τους Αρβανίτη (8’) και Σπανό (58’).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Παπακωστούλης): Σταυροθανασόπουλος, Ζιώγας, Τρέχας, Σουλένης, Κουπατσιάρας, Γκίτσης, Δαμασιώτης, Αρβανίτης, Ανυφαντής, Σπανός, Καμπιτάκης (Κορκόβυλος, Μαρσιώτης, Ιωαννίδης, Τσιλιάκος, Γκόλαντας).
ΑΕΛ (2) (Κ. Γούλας): Πίσσας, Κασκάνης, Ιωσηφίδης, Μπεντάι, Ευαγγέλου, Μπόλης, Γκόβαρης, Παπακωνσταντίνου, Νάτσιος, Γκέκας, Βελετάνης (Αθανασόπουλος, Παπαγιάννης, Παπαδημητρίου, Χαραμής, Μαγγάρας, Ντίνας, Τουρσουνίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass