Ορίστηκαν τα ημιτελικά της Super League Κ-15

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2023 10:48

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε τους δύο ημιτελικούς, που θα κρίνουν τον μεγάλο τελικό της Super League Κ-15. Από τον Α’ Όμιλο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός προκρίθηκαν, ενώ από τον Β’ Όμιλο ο ΠΑΟΚ και ΑΕΛ, βρίσκονται στις τέσσερις ομάδες. Ήταν ήδη γνωστό πως ο Ολυμπιακός θα παίξει με την ΑΕΛ και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο πλέον μάθαμε και το πότε θα γίνουν οι αγώνες.


Οι δύο ημιτελικοί θα κάνουν σέντρα την Πέμπτη 11/05, με τον πρώτο ημιτελικό να κάνει σέντρα στις 16:30. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με την ΑΕΛ και στη συνέχεια το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στις 19:30, προκειμένου να βγει το ζευγάρι του τελικού. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο τελικός θα γίνει στο ίδιο γήπεδο, λίγες ημέρες μετά.
ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
Η ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία, για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα της Super League Κ-17. Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για σήμερα, τον Θεόδωρο Ελευθεριάδη, τον προπονητή της Κ-15 και Υπεύθυνο Ακαδημιών της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass