Αξιζε την πρόκριση η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΝΛ

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 2-1

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2023 11:55

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτό έγινε και χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, όπου η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΝΛ, αν και ανώτερη του αντιπάλου της, τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΕΠΣ Έβρου, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, προεπιλογής εθνικών ομάδων.


Η ομάδα της Λάρισας είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ και αμυντικά έγιναν λάθη.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα Έβρου ήταν αυτό που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 34’ με βολ πλανέ του Δελήμπεη, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 58’ η λαρισινή ομάδα πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Φίλιππου Θάνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζτούπη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στη συνέχεια, οι παίκτες της ΕΠΣΝΛ άσκησαν ακόμα μεγαλύτερη πίεση, αναζητώντας ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο 68’ σε μια άτυχη στιγμή, ο Καραστέργιος έδιωξε την μπάλα, αυτή πήρε μια περίεργη τροχιά και κρέμασε… τον, ανήμπορο να αντιδράσει, Μπαντούλη και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γεώργιος Δροσίνης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Μάριο Γκιόση, Πασχάλη Γρηγοριάδη, όλοι από την Ένωση Θράκης.
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ (Κώστας Αλεξόπουλος- Μιχάλης Φλώρος): Τσομπανίδης, Γκαλογιάν (63’ Φουτσίτζης), Κανίδης (67’ Κουματζίδης), Πετρίδης, Λούδος, Γκιόκας, Κυρίτσης, Τσερκεζής (63’ Βασιλειάδης), Δελήμπεης, Σαραντίδης (79’ Πεταλούδης), Χουσίδης.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Κ-14 (Δημήτρης Τσέτσιλας): Μπαντούλης, Τενεκές, Κανάκης (41’ Θάνος Φιλ.), Μπουρντένας, Παπαδήμας (72’ Τοπουζίδης), Καραστέργιος (70’ λ.τ. Δέλλας), Τζάρτας, Καλογιάννης, Τσανούκας (60’ Ανυφαντής), Ζτούπης, Τσανογιάννης (41’ Βασιλείου).
*Η ΕΠΣ Έβρου στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει στην Πρωτεύουσα την ΕΠΣ Αθηνών, η οποία επικράτησε χθες της ΕΠΣ Αχαΐας, με σκορ 4-0.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ:
Κρίμα για τα παιδιά…

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, ο τεχνικός της Μικτής ΕΠΣΝΛ, Δημήτρης Τσέτσιλας, σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα, τόνισε τα εξής: «Είναι κρίμα για τα παιδιά, διότι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, όμως από ένα απίστευτο λάθος που συμβαίνει μια φορά στα 100 χρόνια, αντί να προκριθούμε εμείς, πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η ομάδα της ΕΠΣ Έβρου. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και ειδικά στην επανάληψη, που χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αν δεν έχεις τύχη, δεν προχωράς στη διοργάνωση και εμείς είχαμε την ατυχία να πέσουμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Κι ενώ στο τέλος κόντρα στη ροή του αγώνα, αντί να κάνουμε εμείς το 1-2, από λάθος όπως προανέφερα που πολύ σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, διαμορφώθηκε το τελικό 2-1. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αποκλείστηκαν με ψηλά το κεφάλι και ήταν σημαντική επιτυχία, ως εδώ που έφτασαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass