Ενας τελικός, μία γιορτή

ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ 51ου ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ (ΑΛΚΑΖΑΡ, 17:00) ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ, ΠΟΕ ΚΑΙ Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2023 12:25

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το γεγονός ότι ο φετινός 51ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, που διεξάγεται αύριο στο στάδιο Αλκαζάρ (17:00) με φιναλίστ τους Π.Ο. Ελασσόνας και Α.Ο. Μαυροβουνίου, πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού, τονίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας αρχής και των διαγωνιζόμενων ομάδων.
Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του φετινού τελικού στον οποίο, όπως επισήμανε, «θα αγωνιστούν ο περσινός κυπελλούχος ΠΟΕ και μία πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα, ο Α.Ο. Μαυροβουνίου, η ύπαρξη της οποίας οφείλεται στους λιγοστούς φιλάθλους από τους λίγους κατοίκους του χωριού. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον πρώην πρόεδρο του Α.Ο. Μαυροβουνίου, τον Γ. Ριζόπουλο, που πρόσφατα έφυγε άδικα από τη ζωή και να πω ότι πριν την έναρξη του τελικού θα τιμηθεί η οικογένειά του. Από κει που βρίσκεται είναι σίγουρο ότι θα μας βλέπει και θα χαίρεται για την ομάδα του.
Σε ό,τι αφορά τον περσινό κυπελλούχο Π.Ο. Ελασσόνας που έχασε φέτος την παραμονή, εύχομαι να επανέλθει γρήγορα στις Εθνικές κατηγορίες γιατί το αξίζει.
Ευχή όλων είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Για μας δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Όλες οι ομάδες έχουν την ιστορία τους» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ.
Ο Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
Από την πλευρά του Α.Ο. Μαυροβουνίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γ. Μπατζέλας υπογράμμισε: «Είναι μια στιγμή που την περιμέναμε τα τελευταία 4-5 χρόνια και ήρθε τώρα. Ήταν ένα όνειρο για μας. Και μόνο που φτάσαμε στον τελικό και θα μπούμε στο Αλκαζάρ είναι ένα επίτευγμα για την ομάδα. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα κυνηγήσουμε το ποσοστό που μας αναλογεί και θα παίξουμε για το καλύτερο. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτήν την ομάδα που φτιάξαμε.
Με χαροποιεί που απέναντί μας θα είναι ο ΠΟΕ με πρόεδρο τον φίλο μου Άλκη Χατζηβασίλη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».
Ο προπονητής της ομάδας Δ. Κουκουλιαύκας επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο, αλλά κυρίως για την ομάδα η συμμετοχή στον τελικό. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που απέναντί μας θα είναι μία ιστορική ομάδα που έπαιζε σε ανώτερη κατηγορία. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά και σε μας δίνεται το δικαίωμα να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Ο τελικός πρέπει να είναι μία γιορτή και πάνω απ’ όλα να το χαρούμε όλοι».
Τέλος, ο αρχηγός του Μαυροβουνίου Ν. Μπατζέλας είπε: «Είναι κάτι το απίθανο για μας. Ο ΠΟΕ είναι ξεκάθαρο φαβορί, τον σεβόμαστε, αλλά και μεις θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».
Ο ΠΟΕ
Για τον τυπικά γηπεδούχο ΠΟΕ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Άλκης Χατζηβασίλης επισήμανε: «Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνι για την πρόκριση, στην ΕΠΣΛ και τον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη για την άψογη διοργάνωση, αλλά και στην ομάδα μου. Σ’ έναν τελικό που πρέπει να είναι γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο εμείς διεκδικούμε για 3η συνεχόμενη φορά τον τίτλο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».
Ο προπονητής Ν. Φώλλας τόνισε με τη σειρά του: «Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ για πρώτη φορά ως προπονητής σε τελικό Κυπέλλου με τον ΠΟΕ. Η ιστορία του ΠΟΕ είναι άρρηκτα δεμένη με τον θεσμό του Κυπέλλου και φέτος είμαστε μπροστά σε ένα ιστορικό ρεκόρ, να πετύχουμε το «3 στα 3». Επίσης έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσουμε καθώς μετά την πορεία μας στο πρωτάθλημα θέλουμε να δώσουμε χαρά στον πρόεδρό μας και τους φιλάθλους μας.
Το πόσο θα αποτυπωθεί η ανωτερότητα κάθε ομάδας θα φανεί μέσα στο γήπεδο».
Τέλος, ο αρχηγός του ΠΟΕ Λεωνίδας Καραγκούνης είπε: «Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Αυτός που το θέλει πιο πολύ και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τελικού θα κερδίσει. Εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να γίνει ένα καλό παιχνίδι».
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ι. Ντελέζος, με βοηθούς τους κ. Νάκα και Μπουρονίκο, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Βασιλός. Παράλληλα επιπρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι κ. Μίχος και Παπαγεωργίου. Παρατηρητές του τελικού ορίστηκαν οι κ. Πατσιούρας και Γκανούρης.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτη και την ΕΔ που με όρισαν να διευθύνω τον φετινό τελικό του Κυπέλλου. Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι διαιτητές θα κάνουμε ότι μπορούμε ούτως ώστε να φανούμε αντάξιοι» τόνισε από την πλευρά του ο διαιτητής του τελικού κ. Ι. Ντελέζος.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΘΥΡΕΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Για τους φιλάθλους της Ελασσόνας θα διατεθεί η θύρα 4 του σταδίου Αλκαζάρ και για τους φιλάθλους του Μαυροβουνίου η θύρα 2, ενώ στη θύρα 3 θα μπορούν να προσέρχονται οι επίσημοι, οι ουδέτεροι φίλαθλοι, αλλά και όποιοι άλλοι επιθυμούν. Τα εισιτήρια για τις θύρες 2 και 4 θα τιμώνται στα 5 ευρώ και για τη Θύρα 3 στα 10 ευρώ αντίστοιχα. Όλα τα έσοδα, όπως και η αμοιβή των διαιτητών, θα διατεθούν στο ταμείο αρωγής της ΕΠΣΛ. Σε κάθε έναν από τους δύο φιναλίστ θα δοθούν από 30 προσκλήσεις, ενώ σε όλες τις ομάδες του νομού θα δοθεί από μία πρόσκληση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass