Δύσκολη αποστολή του Ηρακλή Λάρισας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2023 12:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει μεθαύριο Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 14:45 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 (Α’ όμιλος), κοντράρεται με τη Νίκη Βόλου.

Αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια της - αν και αδιάφορη βαθμολογικά - μόλις έναν βαθμό πήρε στο αντίστοιχο διάστημα ο Ηρακλής Λάρισας, που καλείται να δώσει σκληρή μάχη, ώστε κάτι να πάρει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η λαρισινή ομάδα σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα επιδιώξει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και βέβαια να αποσπά θετικά αποτελέσματα, για να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Αναμφισβήτητα κάθε ματς αναμένεται πως θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, όμως ο Ηρακλής φέρεται αποφασισμένος να παλεύει σε όλους τους αγώνες και ευελπιστεί πως και η τύχη κάποια στιγμή να τον ευνοήσει.
Όλα δείχνουν πως η ομάδα θα παίζει κάθε αγωνιστική και έναν …τελικό ουσιαστικά, γι’ αυτό και τον τεχνικό Χρήστο Χατζηλιάδη με τους συνεργάτες του, τους περιμένει πολλή δουλειά ώστε να σταθούν αξιοπρεπώς στο ύψος των περιστάσεων.
 Για τη θεσσαλική μονομαχία με τη Νίκη Βόλου, οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας προετοιμάστηκαν κατάλληλα, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να υπάρξει σωστή αντίδραση, διότι στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό, τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς να γίνουν θυσίες και στο τέλος πολλές φορές, αυτό που φαινόταν αρχικά ως ακατόρθωτο, να γίνεται πραγματικότητα.
Να σημειώσουμε πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Δημήτρης Λίταινας, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β΄ (με δύο κίτρινες) και ο Χρήστος Χατζηλιάδης, αναζητά τον αντικαταστάτη του.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου-Ηρακλής Λάρισας, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Κεχαγιάς (Κοζάνης), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Άγγελο Κολιάκο, Μιχαήλ Νυδριώτη (Αθηνών), 4ος θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass