Εμειναν στο 0-0 Αργυροπούλι και Ιπποκράτης

*ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2023 11:40

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, καθώς η τοπική Δόξα Αργυροπουλίου και ο Ιπποκράτης, έμειναν στο 0-0


Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού είχε την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και τις ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ δεν ευτύχησε να βρει δίχτυα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε και ειδικά στην επανάληψη.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Κοτσιανούλη στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, διαφύλαξε καλά τα νώτα της και είχε με τη σειρά της τις δικές της ευκαιρίες για να σκοράρει, διατηρώντας έτσι το αήττητο με τη Δόξα, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Κόκκορας (17’, 34’), Φουρτούνας (26’, 56’), Βάνης (44’), Κίτσος Δ. (53’ απέκρουσε σωτήρια ο Κοτσιανούλης, 55’) απώλεσαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν από πλευράς Δόξας, ενώ στο 72’ ο Κίτσος Δ. βρήκε δίχτυα, γκολ το οποίο δεν μέτρησε ποτέ, με τον β’ βοηθό κ. Μπουρονίκο να υποδεικνύει πως η μπάλα πέρασε άουτ πριν την προσπάθεια του επιθετικού των γηπεδούχων.
Όσον αφορά στον Ιπποκράτη, είχε δυο πολύ καλές στιγμές με τον Χ. Μήτρο Χ. (2’, 42’).
Πολύ καλή η διαιτησία του Γιάννη Ντελέζου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Χρήστο Νάκα και Μίλτο Μπουρονίκο.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Κιλιργιώτης, Γουναράς, Κίτσος Π. (70’ Πατσιωτός), Δασκαλόπουλος, Τσιρογιάννης, Βάνης, Φουρτούνας, Σακοράφας, Κόκκορας, Κίτσος Δ., Βογιατζής.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γ. Κοτσιανούλης-Θ. Μπαλωτής): Κοτσιανούλης, Γκόνας, Γεωργούλας (70’ Μπάσιος), Κίτσας, Κουρούκας, Κωστάκης, Φραχόλι Ο. (70’ Μήτρος Κ.), Φραχόλι Φ. (46’ Βούγιας), Μήτρος Χ. (88’ Καραμπίνας), Ζυγούρης, Κουκλομένος.
ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ Η ΑΕΛ
Εν τω μεταξύ η ΑΕΛ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας, μιας και επικράτησε με 3-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 30’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάτη, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα του α’ μέρους ο Κατσάρας βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με πλασέ, πέτυχε το 2-0.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60’, ο Παλάσκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 2-1, αλλά στο 79’ ο Μέκρας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΑΕΛ (Χ. Γκάτας-Γ. Βασιλείου): Θεοχαρίδης, Μέκρας (85’ Παπακωνσταντίνου), Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Τασίκας (75’ Μετγιάζης), Κατσάρας, Μακρής, Γκάτης (87’ Τσιτσώνης), Μπιώτης (87’ Νιάμας).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Αργυροπούλι-Ιπποκράτης    0-0
ΑΕΛ-Ακαδημία Ελασσόνας    3-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(3η αγωνιστική)
1. Αργυροπούλι    59-20    47
2. Ιπποκράτης    38-16    45
3. ΑΕΛ    48-27    36
4. Ακαδ. Ελασσόνας    48-41    33
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 29/4, 17:00)
ΑΕΛ-Ιπποκράτης
Ακαδημία Ελασσόνας-Αργυροπούλι

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass