K-16

Κέρδισε το ντέρμπι και ανέβηκε στο «ρετιρέ»

Η Νίκη Μιχαήλ (2) επικράτησε 3-0 του Δωτιέα Αγιάς

Δημοσίευση: 23 Απρ 2023 23:00

Νίκη, που τη φέρνει στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Κ-16, πέτυχε η Νίκη Μιχαήλ (2) με 3-0 επί του Δωτιέα Αγιάς στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.


Οι φιλοξενούμενοι με το «καλημέρα» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ και να δώσουν ενδεχομένως διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι όταν ο Μάντσε κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Πότσκα. Αρχικά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και, στην επαναφορά της μπάλας, με νέο σουτ, ο παίκτης του Δωτιέα σημάδεψε το δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε στο 38’ όταν ο Λάζος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κούρτη έγραψε το 1-0, ενώ στο 55’ ο Κουριώρης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 67’ ο Ρακιτζόγλου με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (2) (Ηλ. Αράπης): Γουτζούλιας, Στουρνάρας, Κατσούρας, Λιανός, Τσιλιώνης, Κουσιώρης, Λάζος, Κούρτης, Μπαλαμώτης, Μπακόπουλος, Ρακιτζόγλου (Διαμάντης, Οικονόμου).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Β. Ντακούλας): Καρνάβας, Καρδάρας, Γουργιώτης, Κολτράκα, Μάντσε, Ρουκάς, Μούσιας, Λέσι, Ματζαμόρτας, Πότσκα, Δάλλας (Σαϊντές, Γεωργακούλης, Χότζα, Χονδροδήμος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass