ΡΑΛΛΥ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Στη σκιά της απώλειας του Craig Breen

Δημοσίευση: 23 Απρ 2023 11:00

Το Ράλλυ Κροατίας ξεκινά αύριο με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ μετά το δυστύχημα που είχε ο Craig Breen στις δοκιμές πριν τον αγώνα, με όλες τις ομάδες να αποτίουν φόρο τιμής στον Ιρλανδό οδηγό.


Το WRC επιστρέφει στην Ευρωπαϊκή ήπειρο με το Ράλλυ Κροατίας, που έχει ως βάση το Zagreb, και αποτελεί τον τέταρτο φετινό αγώνα.
Στον φετινό αγώνα θα λάβουν συμμετοχή 55 πληρώματα όπου θα ριχτούν στην μάχη των 20 ειδικών διαδρομών, με τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα να φτάνουν τα 301,26. Στo πλαίσιo της προετοιμασίας του για το Ράλλυ Κροατίας ο Ott Tanak συμμετείχε στο Rallye des Ardennes σαν πλοηγός με το Ford Puma Rally1, έτσι ώστε να γράψει όσο περισσότερα χιλιόμετρα μπορεί με το νέο του αυτοκίνητο για φέτος. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Tanak χαρακτήρισε ως φαβορί την ομάδα της Toyota για τις ιδιαίτερες και άκρως απαιτητικές ασφάλτινες ειδικές του Ράλλυ Κροατίας.
Παρά το βαρύ κλίμα οδηγοί και ομάδες είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να ριχτούν στην μάχη με το χρονόμετρο στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Κροατίας.
Η τελευταία ημέρα του Ράλλυ Κροατίας, σήμερα , περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές και 54,48 αγωνιστικά χιλιόμετρα, με τα τελευταία 14,09 να αποτελούν την Power Stage του αγώνα.
Το Ράλλυ Κροατίας αποτελεί και τον δεύτερο γύρο του Junior WRC, μετά το Ράλλυ Σουηδίας όπου νικητής είχε αναδειχθεί ο Ιρλανδός William Creighton και τους Laurent Pellier και Diego Dominguez Jr. να συμπληρώνουν το βάθρο των νικητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass