Υδάτινο θέαμα στη Ν. Πολιτεία

*ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ «ΑΚΡΙΣΙΩΝ 2023» ΚΑΙ ΠΟΛΟ *ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΜΕΛΟΣ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2023 13:00

Υδάτινο θέαμα το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας,

αφού διεξάγονται τα «Ακρίσια 2023» με τη συμμετοχή 520 αθλητών/-τριών, ηλικίας 9-12 ετών, καθώς και ο δεύτερος αγώνας πλέι-οφ υδατοσφαίρισης Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών ΝΟΛ Exalco-Νηρέας Γέρακα στις 7 μ.μ., ενώ έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα μια μεγάλη προσωπικότητα, ο Νίκος Γέμελος. Ο Νίκος Γέμελος, γεννημένος στις 19 Μαΐου 1968 στην Αγία Σοφία του Πειραιά, υπήρξε πρώην αθλητής και νυν προπονητής της κολύμβησης.
Ο Νίκος Γέμελος ξεκίνησε την κολυμβητική του καριέρα με τον Ολυμπιακό το 1972. Το 1986, μετά από 14 χρόνια επιτυχημένης καριέρας, αποχωρεί από την αγωνιστική δράση για να αναλάβει το 1992 ως βοηθός προπονητή στην ίδια ομάδα. Αρχικά ανέλαβε τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και με την πάροδο των χρόνων ανέλαβε την ομάδα των ανδρών, αλλά και αυτή των γυναικών κερδίζοντας μεταξύ άλλων 25 Πρωταθλήματα Ελλάδας Open τα τελευταία 27 χρόνια. Ο Νίκος Γέμελος είναι ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης.
Τον Δεκέμβριο του 2014 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα, μέσα από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου θα διεξαχθούν τα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2023» από τον Α.Ο. Λαρισαϊκό-Τιτάνες, με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Λάρισας και υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.
Οι αγώνες, που αφορούν προαγωνιστικές κατηγορίες παιδιών, ηλικίας 9-10-11-12 ετών, θα πραγματοποιηθούν σε πείσμα των καιρών στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που είναι πλέον θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας. Στους συγκεκριμένους αγώνες θα συμμετάσχουν 16 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 520 αθλητές και αθλήτριες, και καλούμε το κοινό της Λάρισας να παρευρεθεί και να αγκαλιάσει τις προσπάθειές τους, επιβραβεύοντας τόσο τους αθλητές και τις αθλήτριες όσο και τους ανθρώπους που τους πλαισιώνουν.  Να τονίσουμε ότι τα «Ακρισία» πραγματοποιούνται από το 2004 στην πόλη μας και αποτελούν πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας. Να σημειώσουμε ότι με το τέλος των αγώνων «Ακρίσια 2023» την Κυριακή το μεσημέρι θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Ημερίδα Ορίων Τεχνικής Κολύμβησης από την Κολυμβητική Ομοσπονδία που θα συμμετέχουν 270 αθλητές ηλικίες από 10 ετών και άνω. Αργά το απόγευμα, στις 19.00, θα γίνει ο δεύτερος αγώνας πλέι οφ υδατοσφαίρισης Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών ΝΟΛ Exalco- Νηρέας Γέρακας. Η λαρισινή ομάδα αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, αφού θα δώσει αύριο τον πρώτο αγώνα στον Γέρακα με στόχο να «σπάσει» την έδρα και να πάρει την πρώτη νίκη. Υπενθυμίζουμε ότι στον τελικό της διοργάνωσης για την άνοδο προκρίνεται η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass