Νοκ-άουτ τρεις με τον Θεσπρωτό

ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΟΘΡΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ - ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΟΥΙΤΖΙ ΤΖΕΝΑΜΟ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2023 12:15

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ μπορεί να κερδίζει τον διακοπέντα αγώνα με τη Νίκη Βόλου στα χαρτιά με... 2-1 (με τα δύο γκολ του Όγκμποε), αλλά ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης στην ομιλία που έκανε κατά τη διάρκεια ανάλυσης του βίντεο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο άσχημο πρώτο ημίωρο, όπου η ΑΕΛ βρέθηκε να χάνει με 1-0.


Συγκεκριμένα, είπε, μεταξύ άλλων, στους παίκτες του: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, γιατί δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να κάνουν ευκαιρίες από το ...τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι αντίπαλοι πήραν ψυχολογία και τους βοηθούσε να κάνουν ευκαιρίες απέναντι σε μας που κάναμε διαρκώς λάθη. Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει».
Στη συνέχεια, ο προπονητής ανακοίνωσε το προπονητικό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο σήμερα και αύριο θα γίνει προπόνηση, ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ξεκούραση. Θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα.
Στο μεταξύ, στον αγώνα του Θεσπρωτού στις 19 Απριλίου ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Θεοδωρόπουλο, Μαξιμένκο και Μιλτιάδη. Οι συγκεκριμένοι απουσίασαν και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, αλλά σίγουρα ο προπονητής έχει ανάγκη όλο το έμψυχο δυναμικό. Χθες δεν έκανε προπόνηση ο Νίκος Γκοτζαμανίδης που προσβλήθηκε από ίωση, ενώ σίγουρα τον περιμένει επιπλέον τρέξιμο τη νέα σεζόν, αφού ο πατέρας του Γιώργος κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον νυν δήμαρχο Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμο.
Χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του αγώνα Ρεάλ-Τσέλσι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ στο σπίτι του στη Γιάννουλη με την ευκαιρία της γέννησης του γιου του παρέθεσε δείπνο στο τεχνικό τιμ, με την ευχή όλων να ζήσει ο ...πασάς του, όπως τον αποκαλεί. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο Αλέξανδρος Βεργώνης και οι γυμναστές Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Παπαϊωάννου (φωτ.). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι πέντε ήταν με την Τσέλσι.

 

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
Να συνεχιστεί ο αγώνας με την ΑΕΛ από εκεί που σταμάτησε ζήτησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Μεταξύ άλλων, είπε: «Το πρωτεύον για μένα είναι τα παιχνίδια να παίζονται στα γήπεδα. Τα αποτελέσματα καθορίζονται αγωνιστικά. Είναι πάρα πολύ εύκολο να λέμε ότι θέλουμε το ποδόσφαιρό μας να κρίνεται στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά τελικά όταν έρχεται η σειρά μας, θεωρώντας ότι μπορούμε να ευνοηθούμε, προσπαθούμε με άλλους τρόπους να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οπότε όσον αφορά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, θεωρώ ότι το σωστό είναι, ανεξάρτητα από το χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να επιβληθεί στις δύο ομάδες, να συνεχιστεί το δεύτερο ημίχρονο, που είχε πάρα πολύ ώρα, πάνω από 40 λεπτά και οι δύο ομάδες που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο να συνεχίσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».


ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ Β'-ΒΕΡΟΙΑ
Σήμερα ο ΠΑΟΚ Β' περιμένει τη Βέροια στο γήπεδο του Μακεδονικού (13.45), με τη φιλοξενούμενη ομάδα να χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Δεν θα είναι και πολύ εύκολο το έργο της, με τους «ασπρόμαυρους» να έρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 στην Καρδίτσα επί της τοπικής Αναγέννησης. Η Βέροια, από την άλλη, μετά το 3-0 επί του Θεσπρωτού, πήρε ξεκούραστα ακόμα τρεις βαθμούς καθώς το καλεντάρι την έφερε αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Λάρισας που έχει αποσυρθεί.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 έχει ως εξής:
Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023
13:45, Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β'-ΝΠΣ Βέροια


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2022/23
Α' ΟΜΙΛΟΣ
1. Πανσερραϊκός    17 αγ.    43
2. Αναγ. Καρδίτσας    17    34
3. Α.Ε. Λάρισας    17    34
4. Νίκη Βόλου    17    31
5. Π.Ο.Τ. Ηρακλής    17    30
6. ΠΑΟΚ Β'    17    30
7. Παναθηναϊκός Β'    18    24
8. Μακεδονικός    18    24
9. Διαγόρας Γ.Σ.    17    21
10. Αλμωπός Αριδαίας    18    21
13. Βέροια Ν.Π.Σ.    17    19
11. Απόλλων Π.    18    18
12. Ηρακλής Λάρ.    18    17
14. Θεσπρωτός ΑΣ    18    9
15. Απόλλων Λάρ.    17    4
*Μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας από το πρωτάθλημα στις 15/03/2023 και σύμφωνα με τον ΚΑΠ, από τη 15η αγωνιστική και έως τη λήξη της διοργάνωσης όλοι οι αγώνες της εν λόγω ΠΑΕ κατοχυρώνονται υπέρ της αντιπάλου ομάδας αυτής με σκορ 3-0.

 

Η Ελένη Αντωνίου διαιτητής στον αγώνα Θεσπρωτού-ΑΕΛ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2. Η 38χρονη διεθνής διαιτητής, Ελένη Αντωνίου, από τον Σύνδεσμο Αχαΐας, αστυνομικός στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Θεσπρωτό, που θα γίνει την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Βοηθοί της θα είναι ο Σπήλιος Οικονόμου και ο Μιχάλης Κακαφώνης, επίσης του Συνδέσμου Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο Νίκος Χρόνας (Αχαΐας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Μαγιάννης από την Ε.Π.Σ. Άρτας.
Η ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές της 20ής αγωνιστικής της Super League 2. Αναλυτικά, στον Βόρειο Όμιλο που μετέχουν ΑΕΛ και Ηρακλής Λάρισας έχουν ως ακολούθως.
ΠΑΟΚ Β’-Διαγόρας (18/4 14:45): Σταφύλας (Ξάνθης), Βασιλόπουλος (Έβρου), Χρυσέλης (Ξάνθης), 4ος: Δημητριάδης (Χαλκιδικής), παρ.: Λέφας (Πιερίας).
Πανσερραϊκός-ΠΑΟ Β’ (19/4 15:15): Μπουτσίκος (Μακεδονίας), Κορώνας (Πειραιώς), Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), παρ.: Τρύφων (Δράμας).
Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας (19/4 14:45): Πουλόπουλος (Πειραιώς), Παγουρτζής (Πειραιώς), Σγουράκης (Πειραιώς), 4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας), παρ.: Βαλιώτης (Λάρισας).
Ηρακλής-Μακεδονικός (19/4 14:45): Πατεμτζής (Ηρακλείου), Μάνος (Λάρισας), Παραφέστας (Λάρισας), 4ος: Τακίδης (Κιλκίς), παρ.: Κωστούδης (Μακεδονίας).
Θεσπρωτός-ΑΕΛ (19/4 14:45): Αντωνίου (Αχαΐας), Οικονόμου (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος: Χρόνας (Αχαΐας), παρ.: Μαγιάννης (Άρτας).
Αλμωπός Αριδαίας-Βέροια (19/4 14:45): Σιντόρης (Θεσπρωτίας), Πάταρας (Μακεδονίας), Μηνούδης (Πιερίας), 4ος: Φουστάνας (Μακεδονίας), παρ.: Βλάχος (Γρεβενών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass