Πανάξια πρόκριση στο Final Four πήρε η ΑΕΛ Κ-15

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 1-0

Δημοσίευση: 09 Απρ 2023 11:20

Πανάξια πρόκριση στο Final Four του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League πήρε η ομάδα Κ-15 της ΑΕΛ, η οποία πέτυχε παλικαρίσια νίκη στο Αγρίνιο, κερδίζοντας για την 20ή αγωνιστική τον Παναιτωλικό με 1-0.


Η ομάδα του Θεόδωρου Ελευθεριάδη, στον οποίο οφείλονται πάρα πολλά λόγω της εξαιρετικής του δουλειάς, ήταν εντυπωσιακή και πήρε τη νίκη με γκολ που πέτυχε ο αρχηγός Νίκος Αβραμούλης στο 61ο λεπτό με κεφαλιά.
Ωστόσο, από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες, με τους «βυσσινί» να έχουν πιο ουσιαστικές.
Στο 21ο λεπτό ο Τσακνάκης Γ. είχε χαμένο πέναλτι για την ομάδα του, ωστόσο έξι λεπτά νωρίτερα είχε και δοκάρι στην προσπάθειά του.
Μάλιστα, Όντος, Τσακνάκης Γ. και Μπασδέκης είχαν τρεις μεγάλες στιγμές για την ομάδα τους, που δεν κατέληξαν σε γκολ, ωστόσο ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος.
Οι Αγρινιώτες είχαν δύο ευκαιρίες, προς το τέλος της αναμέτρησης. Την πρώτη ευκαιρία σταμάτησε ο Αβραμούλης πάνω στη γραμμή, ωστόσο η δεύτερη προσπάθεια έπεσε πάνω στον νεαρό Σπανό, που κράτησε με εκπληκτική επέμβαση «όρθια» την ομάδα του.
Στο Final Four η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα παίξουν ο ΠΑΟΚ με έναν εκ των Παναθηναϊκού, Αστέρα Τρίπολης ή ΑΕΚ.
Με τη νίκη αυτήν το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη Θεσσαλονίκης είναι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος.
ΑΕΛ (Θοδωρής Ελευθεριάδης): Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης (62' Νταφούλης), Λύγουρας (62' Βασιλόπουλος), Αγοραστός (75' Γάτος), Μπασδέκης, Τσακνάκης Γ., Τσακνάκης Μ., Όντος (72' Καραγιάννης).


ΣΗΜΕΡΑ Η Κ-17 ΜΕ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ
Εν τω μεταξύ, σήμερα και ώρα 11:30 το πρωί στο δημοτικό γήπεδο της Ανάβρας, για τη 18η αγωνιστική του ΣΤ’ Ομίλου, η ομάδα της ΑΕΛ Κ-17, που έχει προπονητή τον Γιάννη Σιάρκο, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΝΠΣ Βόλου και με νίκη θα αυξήσει τις πιθανότητες για να προκριθεί κα εκείνη στο Final Four.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θεόδωρος Κοντογιώργος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Παναγιώτη Ντελέζο και Πέτρο Γκάγκα, και οι δύο από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο Ματθαίος Κοφίτσας, από την Ένωση Καρδίτσας.


Η Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ
Όσον αφορά την Κ-19, στην οποία προπονητής είναι ο Ζήσης Ζιάγκας, θα αγωνιστεί την Τετάρτη μετά το Πάσχα στη Ρόδο με τον Διαγόρα και εάν κερδίσει ή πάρει ισοπαλία, θα παίξει στην τετράδα με τους Μακεδονικό, Νίκη Βόλου και Βέροια, ενώ εάν ηττηθεί στη θέση της θα αγωνιστεί ο Απόλλων Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass