Αδελφοποίηση ΣΕΠΝΛ με Δήμο Yψωνα Κύπρου

*ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2023 13:20

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας (Παλαιμάχων) ΣΕΠΝΛ, φιλοξένησε στην Αγιά τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δήμου Ύψωνα Κύπρου, με στόχο να γίνει η Αδελφοποίηση των δύο συλλόγων. Η όλη εκδήλωση ξεκίνησε με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α, ακολούθησε η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο φιλόξενο και πανέμορφο δημοτικό γήπεδο του Δωτιέα, σε συνεργασία με την τοπική ομάδα και τον Δήμο Αγιάς. Πριν τον αγώνα ο ΣΕΠΝ Λάρισας βράβευσε τον φροντιστή του Δωτιέα Νίκο Μεταξά για την πολυετή προσφορά του.


Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα της Κύπρου επικράτησε με 1-0, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και ωραίες ενέργειες. Ακολούθησε και… τρίτο ημίχρονο σε ταβέρνα στο Μεταξοχώρι, όπου ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με ανταλλαγές πλακετών και διάφορων δώρων, παρουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Αγιάς Νίκου Τσιαγγάλη και του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, τον οποίο ο ΣΕΠΝΛ τίμησε και τον ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία.
Ο πρόεδρος των Κυπρίων Νομού Λάρισας Ντίνος Αυγουστή συγκίνησε με την ομιλία του για τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. Ο Σύλλογος Κυπρίων Λάρισας απέμεινε πλακέτες στους δύο συλλόγους, αλλά και από ένα βιβλίο που έγραψε ο ίδιος για τους αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού.
Στο τέλος υπεγράφη το πρωτόκολλο αδελφοποίησης των δύο συλλόγων. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στην πανέμορφη Κύπρο.
*Για την επιτυχία της εκδήλωσης του ΣΕΠΝ Λάρισας, συνέβαλαν ο Δήμος Αγιάς και κυρίως ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, η χορηγός εταιρεία De- Tox και ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος Άκης Μεσσής και η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Λάρισας, στους οποίους και εκφράζονται ευχαριστίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass