Εκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό

Η 110 Π.Μ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ 114 Π.Μ. ΜΕ 5-2 ΣΤΟΝ Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2023 14:00
110 Π.Μ. 110 Π.Μ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε χθες η 110 Π.Μ., η οποία επιβλήθηκε στο γήπεδο Φιλιππούπολης της 114 Π.Μ. με 5-2 στον α’ ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ακολουθεί η ρεβάνς στις 9 Μαΐου στην Τανάγρα όπου θα κριθεί η ομάδα που θα διεκδικήσει το φετινό τρόπαιο απέναντι στη νικήτρια του άλλου ημιτελικού μεταξύ της 112 Π.Μ. και της 116 Π.Μ. (στο χθεσινό α’ ημιτελικό η 116 Π.Μ. κέρδισε με 1-0, σ’ έναν αγώνα όπου στη διαιτητική τριπλέτα μετείχαν οι Λαρισαίοι Καραθάνος και Κακάνης).
Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι στη Φιλιππούπολη, η 110 Π.Μ. «καθάρισε» τη νίκη στο α’ ημίχρονο στο οποίο ήταν στην κυριολεξία καταιγιστική και προηγήθηκε με 5-0, χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο αποτέλεσμα.
Η 110 Π.Μ. έκανε φανερές τις προθέσεις της από τα πρώτα λεπτά, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και μόλις στο 7ο λεπτό ο Λιόγκας, που μπήκε στη μεγάλη περιοχή από πλάγια δεξιά, πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας έτσι το 1-0.
Στο 16’ ήταν η σειρά του Δημήρη, ο οποίος με πλασέ ύστερα από ασίστ του Κουλουκτσή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 21’ και πλάι ο Λιόγκας με πλασέ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Καρακίτσιου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στο 23’ ο Νούσιος «χτύπησε» και πάλι πετυχαίνοντας το 4-0, ενώ στο 38’ ο ίδιος παίκτης «υπέγραψε» το 5-0 για την 110 Π.Μ.
Στην επανάληψη η 110 Π.Μ. έριξε κάπως τον ρυθμό της, ίσως επαναπαύτηκε στο 5-0 του α’ μέρους, στοιχείο το οποίο εκμεταλλεύτηκε η 114 ΠΜ και κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 48’ ο Μπόκαρης μείωσε σε 5-1, ενώ στο 60’ σε μία αμφισβητούμενη φάση, για την οποία υπήρξαν αντιδράσεις από την 110 Π.Μ., οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Μυλωνάς διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Σμχος κ. Φωτίου και διαιτητής ο κ. Παντέλης, με βοηθούς τους κ. Γεωργιτσόπουλο και Δίχρη.
110 Π.Μ. (Κ. Κουτσούκης-Αχ. Κατσιούλης): Λαμπράκης, Χριστοδούλου, Δημήρης, Κουλουκτσής, Μανάκας, Λιόγκας, Γκούρλας, Βαρσάμης, Νούσιος, Καρακίτσιος, Γκαμπούρας (Κουτίνας, Τέλιος, Κουτσουκέρας).
114 Π.Μ.: Ανδρούτσος, Κοκλιώτης, Μπόκαρης, Ρούσσος, Καλλαής, Γρίβας, Μυλωνάς, Παπαλίτσας, Κουτής, Κανάτας, Χάνι (Σεφέρης, Τουρναβίτης, Φαφούτης, Ντρέκης).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass