Γκρόζος και Γραββάνης στην Εθνική Κ-16

*ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Κ-17 *ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΖΑΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2023 13:50

Τρεις Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2007 κλήθηκαν σε προπονήσεις προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Προ-παίδων Κ-16 στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο.


Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Γκρόζο και Ευάγγελο Γραββάνη, που συμμετέχουν στο τμήμα Κ-17 της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως επίσης και ο Κωνσταντίνος Κουτζαηλίας της ΠΑΕ Ηρακλή Λάρισας.
*Ο Γκρόζος που έχει προπονητή τον Γιάννη Σιάρκο και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, όπου έπαιζε από το 2015 έως το 2021 και προπονητής του ήταν ο Σωτήρης Κουτσάκης.
*Ο Γραββάνης που επίσης έχει προπονητή τον Γιάννη Σιάρκο και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε από την Ακαδημία Ελπίδες του Τάκη Κουτσονάσιου στην Καρδίτσα, εν συνεχεία έπαιξε στον Πανελλήνιο και στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Κ, του Α.Ο.Κ. και του Ατρόμητου Παλαμά, Βασίλη Γραββάνη.
*Ο Κουτζαηλίας, είναι γέννημα θρέμμα του Ηρακλή Λάρισας, έχει προπονητή στην Κ-16 του συλλόγου τον Θάνο Τριανταφυλλόπουλο και αποτελεί βασικό στέλεχος της Μικτής ΕΠΣΛ Κ-16, όπου είναι και αρχηγός της. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξης Αλεξιάδης κάλεσε λοιπόν για προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Προπαίδων (Κάτω των 16 ετών) στη Θεσσαλονίκη, τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Βασίλειος Καλτσάς (Άρης), Ευστάθιος Μπέλερης (ΠΑΟΚ), Αριστείδης Κόκορης (Ν.Π.Σ. Βόλος).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κωνσταντίνος Γκρόζος (ΑΕΛ), Κωνσταντίνος Βυρσωκίνος, Παύλος Τσιότας, Δημήτριος Μπαταούλας, Γεώργιος Κοσίδης (ΠΑΟΚ), Θεόδωρος Τσιούγκαρης (Μπολόνια), Ιωάννης Καραγιαννίδης (ΑΕΠ Κοζάνης), Βασίλειος Δρακόπουλος (Παναιτωλικός)
ΜΕΣΟΙ: Βασίλειος Ελευθεριάδης, Ανέστης Μύθου, Αθανάσιος Ππανικολόπουλος (ΠΑΟΚ), Χρήστος Καμτσής (ΠΑΣ Γιάννενα), Χρήστος Παυλίδης (Παναιτωλικός), Ευάγγελος Γραββάνης ( ΑΕΛ), Κωνσταντίνος Κουτζαηλίας (Ηρακλής Λάρισας)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κωνσταντίνος Χαρούπας, Αλεξανδρος Καραμανλής (Άρης), Μπέντρι Ντούγκα, Αντώνιος Τσίτσιλας (ΠΑΟΚ), Αντώνιος Θεοδοσιάδης (ΑΕΠ Κοζάνης), Παύλος Κυριαζής (Χοφενχάιμ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass