Παραιτήθηκε ο Μίτσελ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2023 9:51

Η αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-2), σε έναν κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα για τη συνέχεια των πλέι οφ και σε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με 2-0, βάρυνε πολύ την ατμόσφαιρα στην πειραϊκή ομάδα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.


Ο τεχνικός του Συλλόγου, Μίτσελ Γκονζάλεθ, υπέβαλε την παραίτησή του χθες το απόγευμα, καθώς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέρος της εντονότατης κριτικής για την εξέλιξη της αναμέτρησης και κατηγορήθηκε για λανθασμένη διαχείριση του αγώνα από ένα σημείο και ύστερα, με αποτέλεσμα την αρνητική για τους «ερυθρόλευκους» εξέλιξη.
Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η παραίτηση του Ίβηρα τεχνικού, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας, γνωστοποιώντας ότι καθήκοντα πρώτου τεχνικού στη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ θα έχει ο Ζοσέ Ανιγκό.

 

Οταν η ΑΕΛ …απέλυσε τον Ζοσέ Ανιγκό

Η ΑΕΛ ήταν αιτία της απόλυσης του Ζοσε Ανιγκό την 1η Δεκεμβρίου 2018 όταν ως προπονητής του Πανιωνίου έπειτα από κακή εμφάνιση γνώρισε εύκολα την ήττα (4-2) από την ΑΕΛ στη Λάρισα σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Την επόμενη μέρα λύθηκε η συνεργασία του Γάλλου προπονητή με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass